Βαρβιτσιώτης (ΝΔ): Ούτε μια λέξη από τον Τσίπρα για τις εκρηκτικές διαστάσεις που έχει λάβει το μεταναστευτικό

Βαρβιτσιώτης (ΝΔ): Ούτε μια λέξη από τον Τσίπρα για τις εκρηκτικές διαστάσεις που έχει λάβει το μεταναστευτικό
Εύλογη ανησυχία προκαλεί η σύλληψη τζιχαντιστή, δήλωσε ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας
Ο πρωθυπουργός δεν έκανε ούτε μία αναφορά στις εκρηκτικές διαστάσεις που έχει λάβει το μεταναστευτικό στη χώρα μας, δήλωσε σήμερα (20/10/2017) ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αναφορικά με τις παρεμβάσεις του Αλέξη Τσίπρα στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.
«Ο κ. Τσίπρας, ύστερα από μήνες σιωπής για το μεταναστευτικό, στη χθεσινή Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ευθυγραμμίστηκε πλήρως με την ατζέντα Juncker, που τέθηκε προς συζήτηση τον περασμένο Σεπτέμβριο και επικυρώθηκε, τελικά, από τα υπόλοιπα κράτη - μέλη», δήλωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης.
«Δεν έκανε ούτε μία αναφορά στις εκρηκτικές διαστάσεις που έχει λάβει το πρόβλημα στη χώρα μας.
Αποσιώπησε, με αυτόν τον τρόπο, το πρόβλημα στα νησιά μας, από τις μαζικές αφίξεις μεταναστών, αλλά και τις συνεχώς επιδεινούμενες συνθήκες διαβίωσής τους στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης», πρόσθεσε.
«Την ίδια ώρα, εύλογη ανησυχία προκαλεί η σύλληψη τζιχαντιστή, ο οποίος περιπλανιόνταν, όπως αποδεικνύεται, στις δομές φιλοξενίας της ελληνικής Επικράτειας.
Και, όμως, ο κ. πρωθυπουργός δεν αρθρώνει λέξη για τη λήψη μέτρων αποσυμφόρησης των νησιών και ενίσχυσης της φύλαξης των συνόρων μας», κατέληξε ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ.

www.bankingnews.grbankingnews.gr

BREAKING NEWS