ΣΥΡΙΖΑ: Οι εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης η καλύτερη απάντηση στον Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Οι εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης η καλύτερη απάντηση στον Μητσοτάκη
Τι ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ για την ομιλία του Κυρ. Μητσοτάκη  στο 2ο Προσυνέδριο της Ν.Δ «Για τους Νέους» στην Πάτρα
«Ευτυχώς, για την κοινωνία και την εκπαιδευτική κοινότητα, η απειλή ότι θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα της ΝΔ στην Παιδεία θα παραμείνει άλλο ένα όνειρο θερινής νυκτός του κ. Μητσοτάκη», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την ομιλία του Κυρ. Μητσοτάκη  στο 2ο Προσυνέδριο της Ν.Δ «Για τους Νέους» στην Πάτρα.
Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, «η απαξίωση και η συρρίκνωση της δημόσιας εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες, η παράδοση σε  ιδιωτικά συμφέροντα των σχολείων και των πανεπιστημίων, η εμπορευματοποίηση του δημόσιου αγαθού της Παιδείας,  θα μείνουν στις σελίδες του προγράμματός του.
Όσο για τα λογύδρια περί πάταξης της ανομίας, οι  πρόσφατες υποθέσεις και τα σκάνδαλα διαφθοράς και διασπάθισης δημοσίου χρήματος στα οποία εμπλέκονται  στελέχη του κόμματός του, μιλάνε από μόνα τους».
 «Οι αγώνες της εκπαιδευτικής κοινότητας για στήριξη και αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης και οι  εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης αποτελούν την καλύτερη απάντηση στον αμετανόητα νεοφιλελεύθερο κ. Μητσοτάκη», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS