Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τρομοκρατική απειλή στην Ολλανδία - Βρέθηκε βαν γεμάτο με φιάλες γκαζιού, συνελήφθη ο οδηγός

Τρομοκρατική απειλή στην Ολλανδία - Βρέθηκε βαν γεμάτο με φιάλες γκαζιού, συνελήφθη ο οδηγός
Το κτίριο εκκενώθηκε, δεκάδες θεατές απομακρύνθηκαν και η αντιτρομοκρατική μονάδα της Υπηρεσίας Ειδικών Επεμβάσεων (DSI) έσπευσε στο σημείο
(upd) Οι ολλανδικές αρχές συνέλαβαν τον οδηγό ενός μικρού φορτηγού, που είχε ισπανικές πινακίδες και μετέφερε φιάλες αερίου στην πόλη του Ρότερνταμ, όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος της πόλης. 
Νωρίτερα σήμερα ηη αστυνομία αποφάσισε την τελευταία στιγμή να ακυρώσει μια συναυλία ροκ μουσικής, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην πόλη, εξαιτίας μίας τρομοκρατικής απειλής.
«Συνεπεία μιας τρομοκρατικής απειλής, η συναυλία των Allah-Las δεν θα διεξαχθεί απόψε, έπειτα από εντολή της αστυνομίας» επισήμαναν οι ιθύνοντες της αίθουσας Maassilo στον λογαριασμό της εταιρείας στο Twitter.
Το ροκ συγκρότημα από την Καλιφόρνια, οι Allah-Las, επρόκειτο να δώσουν στις 20.30 τοπική ώρα (21.30 ώρα Ελλάδας) συναυλία στο Ρότερνταμ, στη δυτική Ολλανδία, και ο συναυλιακός χώρος επρόκειτο να ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχθεί το κοινό στις 19.30 τοπική ώρα.
Αστυνομικοί με αλεξίσφαιρα γιλέκα αναπτύχθηκαν περιμετρικά του κτιρίου, χωρητικότητας έως και 1000 ανθρώπων, μετέδωσε το ολλανδικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο NOS.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης