Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το στρατηγικό σχέδιο Putin για την περαιτέρω ενίσχυση της ρωσικής οικονομίας - Δάνεια σε ξένους επενδυτές

Το στρατηγικό σχέδιο Putin για την περαιτέρω ενίσχυση της ρωσικής οικονομίας - Δάνεια σε ξένους επενδυτές
Πρόκειται για προνομιούχα δάνεια αυτοκινήτων, ένα μέτρο που απέδειξε την αξία του στην εγχώρια ρωσική αγορά και επεκτείνεται 
Tη χορήγηση προνομιακών δανείων σε ξένους αγοραστές ρωσικών αυτοκινήτων στρέφεται η Μόσχα για να ενισχύσει την οικονομία της.
Ο ρώσος υπουργός Βιομηχανίας και Εμπορίου, Denis Manturov μετά τη συνάντηση που είχε με τον ρώσο πρόεδρο Putin αποκάλυψε το νέο στρατηγικό σχέδιο της κυβέρνησης με σκοπό την περεταίρω ενίσχυση της ρωσικής οικονομίας.
«Τα προνομιούχα δάνεια αυτοκινήτων, ένα μέτρο που απέδειξε την αξία του στην εγχώρια αγορά, είναι μια νέα πτυχή που πρόκειται να εφαρμόσουμε σύντομα. Θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και στις διεθνείς αγορές.
Με άλλα λόγια, ξένοι αγοραστές ρωσικών οχημάτων θα αποζημιωθούν για τη χορήγηση δανείων από ξένες τράπεζες, ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός στο ρωσικό πρακτορείο Τass
Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «το συγκεκριμένο μέτρο θα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό λαμβάνοντας υπόψη τις αυξανόμενες εξαγωγές ρωσικών αυτοκινήτων.
Η ρωσική κυβέρνηση θα διαθέσει 30 δισ. Ρούβλια (521,1 εκατ. Δολάρια) για να στηρίξει αυτή τη σφαίρα το επόμενο έτος ", πρόσθεσε ο Manturov.

Πηγη: Worldenergynews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης