Η καλλονή Ksenia Sobchak απέναντι στον Putin - Υποψήφια για την προεδρία της Ρωσίας η τηλεπαρουσιάστρια

Η καλλονή Ksenia Sobchak απέναντι στον Putin - Υποψήφια για την προεδρία της Ρωσίας η τηλεπαρουσιάστρια
Στο ενδεχόμενο να είναι υποψήφια στις προεδρικές εκλογές η Ksenia Sobchak, κόρη του εκλιπόντος δημάρχου του Λένιγκραντ, αναφέρονται εδώ και αρκετό διάστημα, αρκετά ρωσικά μέσα ενημέρωσης
«Με λένε Ksenia Sobchak... Θέτω υποψηφιότητα για πρόεδρος της Ρωσίας» αναφέρει στην ιστοσελίδα της sobchakprotivvseh.ru, στη οποία έχει αναρτήσει και σχετικό βίντεο.
Ταυτόχρονα στην ανοιχτή της επιστολή την οποία δημοσιεύσε η εφημερίδα Vedomosti και στην οποία εξηγεί εκτενώς τους λόγους που αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές, η ηλικίας 35 ετών Ksenia Sobchak γράφει «Είμαι υποψήφια εναντίον όλων».
Στην επιστολή της η Ksenia Sobchak γράφει «Αρκετά σιώπησα.
Εδώ και μερικούς μήνες το σκέφτομαι.
Και όχι επειδή έτσι είναι οι γυναίκες, που όλα τα υπολογίζουν, αλλά επειδή είμαι έτσι εγώ και όλες τις ευκαιρίες τις αντιλαμβάνομαι σαν πρόκληση.
Στα πέντε χρόνια που πέρασαν από τις διαμαρτυρίες του 2012, έχω διαμορφώσει πλήρως τις πολιτικές μου αντιλήψεις και είμαι έτοιμη να τις παρουσιάσω σε οποιοδήποτε, ακόμη και στο υψηλότερο επίπεδο».
Μεταξύ άλλων αναφέρει «Καθένας από εμάς μπορεί και πρέπει να πει τις απόψεις του, να εκφράσει τις διαφωνίες του με την εξουσία, η οποία δεν θέλει να αλλάξει για ένα τέταρτο του αιώνα, την διαφωνία για την καταρρέουσα παιδεία και ιατρική περίθαλψη, την τερατώδη διαφθορά και προπαγάνδα που έχει ποτίσει ολόκληρη την κοινωνία, από το αγροτικό σχολείο έως το Κρεμλίνο, για την αυθαιρεσία των σωμάτων ασφαλείας, για τον πόλεμο και την διεθνή απομόνωση».
Στο ενδεχόμενο να είναι υποψήφια στις προεδρικές εκλογές η Ksenia Sobchak, κόρη του εκλιπόντος δημάρχου του Λένιγκραντ, αναφέρονται εδώ και αρκετό διάστημα, αρκετά ρωσικά μέσα ενημέρωσης.
Ο εκπρόσωπος τύπου του Ρώσου προέδρου D. Pescov σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που είχαν δει το φως της δημοσιότητας είχε πει ‘ότι «Η Ksenia Sobchak πληροί όλες τις προϋποθέσεις που προβλέπει το Σύνταγμα μας και μπορεί να θέσει υποψηφιότητα και να διεκδικήσει την προεδρία».
Σύμφωνα με ην εφημερίδα Vedomosti, πηγή προσκείμενη στο Κρεμλίνο είχε δηλώσει ότι η Ksenia Sobchakείναι «ιδανική υποψήφια».
 
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS