Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Η δυσοσμία των σκανδάλων πλήττει και την κυβέρνηση – Μυστικές δημοσκοπήσεις αυξάνουν έως 5% την διαφορά ΣΥΡΙΖΑ με την ΝΔ

tags :
Η δυσοσμία των σκανδάλων πλήττει και την κυβέρνηση – Μυστικές δημοσκοπήσεις αυξάνουν έως 5% την διαφορά ΣΥΡΙΖΑ με την ΝΔ
Η Χρυσή Αυγή ισχυροποιείται σε τέτοιο βαθμό που ίσως να ξεπεράσει και το 15%
Η δυσοσμία των σκανδάλων, πλήττει την κυβέρνηση.
Μπορεί επί κυβέρνησης να έρχονται στο φως τα σκάνδαλα στα εξοπλιστικά και στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αλλά στην κοινή γνώμη τι απομένει ως εντύπωση ότι επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πολλοί καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα.
Πολλοί έκλεψαν εις βάρος του φορολογούμενου πολίτη.
Μπορεί η κυβέρνηση να υποστηρίζει με την στάση της την κάθαρση αλλά δέχεται ισχυρά πλήγματα από το γεγονός ότι τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης διακυβέρνησαν από το 1974 έως το 2014 την Ελλάδα άρα ευθύνονται και για τα σκάνδαλα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ουσιαστικά νέο δημιούργημα, μπορεί να προέρχεται από το παρελθόν από η σύσταση του ως κόμμα εξουσίας έλαβε σάρκα και οστά μικρό χρονικό διάστημα για τα δεδομένα της πολιτικής ζωής.
Άρα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι άφθαρτος καθώς δεν έχει αναλάβει την εξουσία.
Άφθαρτο κόμμα είναι και η Χρυσή Αυγή.
Ο Μιχαλολιάκος ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής μπορεί να είναι προφυλακισμένος αλλά με τον καθαρό του λόγο τον αντισυστημικό κερδίζει εκλογικούς πόντους.
Δεν είναι τυχαίο ότι με βάση δημοσκοπικά ευρήματα που υπάρχουν ενόψει των ευρωεκλογών η διαφορά μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ που είναι σταθερά πρώτο κόμμα με την ΝΔ φθάνει έως το 5% που είναι χαοτική διαφορά.
Το ακόμη πιο ανησυχητικό είναι ότι η διαφορά μεταξύ της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής μειώνεται μάλιστα ορισμένες δημοσκοπήσεις φέρνουν την ΝΔ στο 20% και την Χρυσή Αυγή στο 15,5%.
Άρα είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο μεγάλος κερδισμένος των ευρωεκλογών αλλά ο ακόμη μεγαλύτερος κερδισμένος θα είναι η Χρυσή Αυγή.

Πρώτη ενημέρωση: 08:15, 10 Ιανουαρίου 2014

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης