Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Βουλή την ερχόμενη Τρίτη η δικογραφία για το βίντεο με τον Τ. Μπαλτάκο - Άρση της ασυλίας του Η. Κασιδιάρη ζητά η Εισαγγελέας

Στη Βουλή την ερχόμενη Τρίτη η δικογραφία για το βίντεο με τον Τ. Μπαλτάκο - Άρση της ασυλίας του Η. Κασιδιάρη ζητά η Εισαγγελέας
Η εισαγγελέας ερευνά το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών πράξεων κατά την δημοσιοποίηση του περιβόητου βίντεο
Στη Βουλή θα διαβιβαστεί την Τρίτη του Πάσχα η δικογραφία κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη για τη βιντεοσκοπημένη συνομιλία με τον τέως γενικό γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου, Τ. Μπαλτάκο.
Η Εισαγγελέας Καλλιόπη Νταγιάντα, η οποία ερευνά το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών πράξεων κατά την δημοσιοποίηση του περιβόητου βίντεο, ζητεί την άρση της ασυλίας του Η. Κασιδιάρη.
Σημειώνεται πως ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της παράνομης καταγραφής σε βαθμό κακουργήματος.
Στις 7 Απριλίου, ο Τάκης Μπαλτάκος είχε καταθέσει στην αρμόδια Εισαγγελέα πως δεν ήταν κρυφή η συνάντησή του με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.
Στην κατάθεση του, ο Τ. Μπαλτάκος υποστήριξε ότι η συνάντηση έγινε μετά τις προφυλακίσεις του αρχηγού και μελών της Χρυσής Αυγής τον Οκτώβριο του 2013.
Παράλληλα, υποστήριξε, εξ όσων θυμάται, όπως ανέφερε στην εισαγγελέα, ότι λίγες ημέρες μετά την πρώτη συνάντηση ξανακάλεσε στο γραφείο του βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τους είπε ότι υπάρχουν στοιχεία εναντίον μελών του κόμματος και οτι η κυβέρνηση δεν έχει εμπλακεί πουθενά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης