Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Deutsche Post - Στα… πρωταρχικά της στάδια η ανάκαμψη στην Ευρωζώνη - Μονόδρομος η υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων

Deutsche Post - Στα… πρωταρχικά της στάδια η ανάκαμψη στην Ευρωζώνη - Μονόδρομος η υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων
Συνέντευξη του CEO των Γερμανικών Ταχυδρομείων στο CNBC
Η Ευρώπη παρουσιάζει τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης. Ωστόσο, στον ορίζοντα δεν υπάρχει το ενδεχόμενο μίας εύρωστης οικονομικής ανάπτυξης.
Τα άνωθεν διαμήνυσε ο διευθύνων σύμβουλος των Γερμανικών Ταχυδρομείων DHL, μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο CNBC.
«Πιστεύουμε πως το 2014 θα είναι ξεκάθαρα καλύτερο από το 2013. Ωστόσο, δεν αναμένεται να υπάρξει μία καθολική ανάκαμψη» υποστήριξε ο Frank Appel.
«Η τεράστια ανάπτυξη, που παρατηρήθηκε τα τελευταία 10 με 15 χρόνια, αποτελεί παρελθόν πια. Η ανάπτυξη θα είναι εφεξής μικρότερη και ηπιότερη» συμπλήρωσε ο διευθύνων σύμβουλος των γερμανικών ταχυδρομείων.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η ανάπτυξη της Ευρωζώνης βρίσκεται ακόμη στα σπάργανα. «Αναμένουμε ένα καλό έτος για την Ευρώπη. Το 2015 θα είναι ακόμη καλύτερο» εξήγησε, προειδοποιώντας ωστόσο, πως ο ρυθμός ανάκαμψης θα είναι εξαιρετικά αργός.
«Εάν οι κυβερνήσεις συνεχίσουν να υλοποιούν τις μεταρρυθμίσεις, τότε η Ευρώπη θα καταστεί περισσότερο ανταγωνιστική από ποτέ» υπερτόνισε εν συνεχεία.
Προς επίρρωση των λεγομένων του, ο Frank Appel επικαλέστηκε τη Γερμανία, καθώς όπως υπογράμμισε, η επίτευξη πλεονασμάτων αποτέλεσε προϊόν των μεταρρυθμίσεων και της ανταγωνιστικότητας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης