Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Aναδιπλώνεται ακόμη και ο Paul Krugman! - «Έκανα λάθος όταν προέβλεπα τη χρεοκοπία και την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ»

Aναδιπλώνεται ακόμη και ο Paul Krugman! - «Έκανα λάθος όταν προέβλεπα τη χρεοκοπία και την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ»
Στροφή 180 μοιρών από τον διεθνούς φήμης Αμερικανό οικονομολόγο για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας
Σε μαζική αναδίπλωση, σε ό,τι αφορά τις θέσεις που διατυπώνει για την Ελλάδα, έχει οδηγηθεί το τελευταίο διάστημα ο διεθνούς φήμης Αμερικανός οικονομολόγος Paul Krugman.
Ένας εκ των πρωτεργατών του αρνητικού ρεύματος για την Ελλάδα, ένας μόνο από την πλειάδα των οικονομολόγων που χαρακτήριζαν τα τελευταία χρόνια βέβαιη τη χρεοκοπία και την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ... πλέον κάνει στροφή 180 μοιρών και δηλώνει πως "έκανε λάθος στις προβλέψεις του για το μέλλον της Ελλάδας!".
Μπροστά στις ενδείξεις ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας και μετά την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές - στις 10 Απριλίου - για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια, ο Krugman διαφοροποιεί τις θέσεις που διατυπώνει για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.
Μιλώντας σε σειρά μέσων ενημέρωσης και διεθνών δικτύων το τελευταίο διάστημα, ο Krugman παραδέχεται δημοσίως πως έκανε λάθος όταν προέβλεπε πως η Ελλάδα θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από το ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης