Τελευταία Νέα
Οικονομία

Νέα ηχηρή παρέμβαση υπέρ των ομολογιούχων - Kρις Σπύρου (πρώην Γερουσιαστής των ΗΠΑ) - Να αποζημιωθούν για τα κεφάλαια που έχασαν στο PSI

Νέα ηχηρή παρέμβαση υπέρ των ομολογιούχων - Kρις Σπύρου (πρώην Γερουσιαστής των ΗΠΑ) - Να αποζημιωθούν για τα κεφάλαια που έχασαν στο PSI
Kατάσχεση και... παραλογισμός όλα όσα τους έκαναν...
Μια ακόμη ηχηρή παρέμβαση υπέρ των μικροομολογιούχων καταγράφηκε. Αυτή τη φορά από το εξωτερικό...
Ειδικότερα, ο πρώην Πολιτειακός Γερουσιαστής των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Πρόεδρος της Βουλής του Νιου Χάμσαϊρ, πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος και Πρόεδρος των Εκλεκτόρων που εξέλεξαν τον Μπιλ Κλίντον, Κρις Σπύρου, ζητά την αποζημίωση των μικροομολογιούχων.
 Όπως υποστηρίζει ο κ. Σπύρου - σε αποκλειστικές του δηλώσεις στην PanHellenic Post - η Ελλάδα βρέθηκε με το ένα πόδι στη χρεοκοπία γιατί αυξήθηκε υπερβολικά  το δημόσιο χρέος της και εξαιτίας της αρνήσεως της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αναλάβει τις ευθύνες της, υιοθετώντας τα μέτρα που είχε προτείνει ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.
«Το ελληνικό χρέος το προκάλεσε η Ευρώπη», εκτιμά ο κ. Σπύρου.
Όπως υποστηρίζει στη συνέχεια «αυτό που έκαναν στους Έλληνες μικροομολογιούχους ουσιαστικά είναι κατάσχεση! Είναι παραλογισμός... όποιος αγοράζει κρατικό ομόλογο να έρχεται το ίδιο το κράτος και να λέει ότι δεν είναι υποχρεωμένο να τηρήσει και να τιμήσει τους όρους που το ίδιο έχει θέσει!».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης