Τελευταία Νέα
Κερδισμένοι και Χαμένοι

Δεν ήταν και λίγες οι χθεσινές απογοητεύσεις στο Χ.Α.

tags :
Δεν ήταν και λίγες οι χθεσινές απογοητεύσεις στο Χ.Α.

Eurobank: Ξεκίνησε και πάλι ανοδικά σε μία προσπάθεια να δώσει ένα τέλος στη παρατεταμένη χρηματιστηριακή καχεξία της. Βρέθηκε στο ξεκίνημα να ενισχύεται κατά 3,2% και στο ... 0,5830 ευρώ αλλά και πάλι βρέθηκε στιο μείον επαληθεύοντας και την αγαπημένη συνήθειά της, δηλαδή κλείσιμο στο χαμηλό της ημέρας.

  • Με νέες απώλειες 2,65% στο 0,5500 ευρώ και με συναλλαγές 2,26 εκατ. τμχ εκ των οποίων τα 1,3 εκατ. τμχ δόθηκαν με θετικό πρόσημο. Οριακά θετικός ήταν ο μέσος όρος τιμών των συναλλαγών της.

 

ΕΛΠΕ: Έκαψε τους traders που δοκίμασαν την τύχη τους στη μετοχή, η οποία βρέθηκε να υποχωρεί μέχρι και στο -4,1% πριν ολοκληρώσει στο -3,26%. Ανεβάζει όγκους στις τελευταίες δύο συνεδριάσεις και ίσως σήμερα έχουμε αντιστροφή.

 

ΑΤΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Από την δική της κίνηση μπορεί κανείς να καταλάβει πολλά για το πως αντιμετωπίζει ο όμιλος το ελληνικό χρηματιστήριο. Και πως απαξιώνει το δικό του προιόν, την δική του περιουσία. Στο -9,33% και στο 0,2720 ευρώ σε ένα ρεσιτάλ χρηματιστηριακής αμετροέπειας... Με την κφση στα... 52 εκατ. ευρώ.

 

ΔΑΙΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ: 11η ημέρα σερί πτώσης και από τα 3,5000 ευρώ στο 1,8200 ευρώ. Με 5400 τμχ στο -9% και με προσφορές στο κλείσιμο.

 

 

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης