Τελευταία Νέα
Οταν μιλούν οι αριθμοί

SABO A.Β.Ε.E: Συνεχίζει τη δυναμική της πορεία με ανάληψη νέου έργου Ευρώ 8,75 εκατ. στην ΥΕΜΕΝΗ

tags :
SABO A.Β.Ε.E: Συνεχίζει τη δυναμική της πορεία με ανάληψη νέου έργου Ευρώ 8,75 εκατ. στην ΥΕΜΕΝΗ
Για το σχεδιασμό, προμήθεια και κατασκευή (ΕPC) νέας μονάδας κεραμοποιίας στην ΥΕΜΕΝΗ.
H SABO A.Β.Ε.E. συνεχίζει τη δυναμική της πορεία με ανάληψη νέου έργου Ευρώ 8,75 εκ. στην ΥΕΜΕΝΗ

Η SABOA.Β.Ε.E. με ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά κατασκευής turnkey εργοστασίων κεραμοποιίας υπέγραψε σύμβαση με την εταιρία  Hadhramout RedBrick Company Ltd, για το σχεδιασμό, προμήθεια και κατασκευή (ΕPC) νέας μονάδας κεραμοποιίας στην ΥΕΜΕΝΗ.

Η υπογραφή της συμφωνίας πραγματοποιήθηκε στην Salalah  του ΟΜΑΝ, παρουσία του Προέδρου της Hadhramout RedBrick Company Ltd, κ.Mohsen AliAl-Mehdar και του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της SABO κ. Δ. Κοίλιαρη.

Το νέο  έργο θα αποτελέσει την πρώτη σύγχρονη μονάδα παραγωγής προϊόντων κεραμοποιίας στη χώρα, με συνολική παραγωγική δυναμικότητα 500tοn/ημέρα και θα εκτελεστεί βάσει χρονοδιαγράμματος ταχείας εκτέλεσης (fasttrack), ώστε το εργοστάσιο να παραδοθεί σε λειτουργία σε14 μήνες από την έναρξη των εργασιών.

Ο σχεδιασμός και κατασκευή του μηχανολογικού εξοπλισμού θα πραγματοποιηθείσύμφωνα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα κατασκευής μηχανημάτων και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μηχανήματα αυτοματισμών, συσκευασίας και εξοπλισμού, που η SABO παρέχει και σε άλλες βιομηχανίες μέσω του τομέα της Γενικής Βιομηχανίας.

Ο Πρόεδρος και Δ. Σύμβουλος της SABO κ. Κοίλιαρης δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι πρόκειται για το πρώτο έργο από τα πολλά που θα  συμβάλουν στην ανοικοδόμηση της Υεμένης, τη βελτίωση των υποδομών της, και σε συνδυασμό με τα δύο άλλα μεγάλα έργα που έχει εκτελέσει και θέσει σε λειτουργία η εταιρία στο βόρειο Ιράκ (ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ), θα εδραιώσει  την παρουσία της στη Μέση Ανατολή και ειδικά στις κατεστραμμένες από τους μακροχρόνιους πολέμους, Ιράκ και Συρία.

H SABO A.B.E.E. αποτελεί μία παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρεία με αντικείμενο το σχεδιασμό και την κατασκευή ολοκληρωμένων εργοστασίων κεραμοποιίας, ενώ ταυτόχρονα δραστηριοποιείται σε τομείς της ευρύτερης βιομηχανίας παρέχοντας εξειδικευμένους αυτοματισμούς και εφαρμογές ρομποτικών συστημάτων για τη διακίνηση και συσκευασία προϊόντων, καθώς και στον τομέα του περιβάλλοντος προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για τη διαχείριση και επεξεργασία στερεών αποβλήτων.

http://www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης