Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Ζήκος - Σαμαράς στις ακαδημίες της ΑΕΚ- Ποιος ο ρόλος του επιχειρηματία Γρηγόρη Σαράντη

tags :
Ζήκος - Σαμαράς στις ακαδημίες της ΑΕΚ- Ποιος ο ρόλος του επιχειρηματία Γρηγόρη Σαράντη
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Μητροτάσιο και το καλοκαίρι αναλαμβάνουν τα τμήματα υποδομής ο Άκης Ζήκος με τον Γιάννη Σαμαρά. Ποιος ο ρόλος του επιχειρηματία Γρηγόρη Σαράντη.

Νέα εποχή στις ακαδημίες της ΑΕΚ από το καλοκαίρι. Ο Άκης Ζήκος και ο Γιάννης Σαμαράς έχουν ήδη συμφωνήσει να αναλάβουν τα τμήματα υποδομής, έχοντας μάλιστα δίπλα τους έναν σημαντικό οικονομικό παράγοντα "κιτρινόμαυρων" αισθημάτων. Τον Γρηγόρη Σαράντη. 

Ο Έλληνας επιχειρηματίας, γνωστός από τον απόλυτα επιτυχημένο όμιλο καλλυντικών προϊόντων, αποφάσισε να επενδύσει στη νέα γενιά των ποδοσφαιριστών της Ένωσης, στην οποία συμμετέχει μάλιστα και ο γιος του. Ο κ. Σαράντης θα αποτελέσει από το καλοκαίρι τον άνθρωπο που θα βρίσκεται πίσω από τις ακαδημίες της ΑΕΚ και θα στηρίζει οικονομικά και όχι μόνο την αγαπημένη του ομάδα.

Όπως ανακοίνωσε η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ, το μεσημέρι της Δευτέρας (13/3) λύθηκε η συνεργασία με τον μέχρι πρότινως τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών, Μιχάλη Μητροτάσιο. Ο Σταύρος Λέτσας θα είναι αυτός που θα αναλάβει ως υπέυθυνος των τμημάτων υποδομής ως το καλοκαίρι, όταν και όλες οι αποφάσεις θα περνούν απ' τους Ζήκο και Σαμαρά.


Ο Άκης Ζήκος

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον έως και σήμερα τεχνικό διευθυντή της «κιτρινόμαυρης» Ακαδημίας, Μιχάλη Μητροτάσιο, ενόψει και του νέου μοντέλου αναδιοργάνωσης των τμημάτων υποδομής. Ταυτόχρονα ευχαριστεί τον κ. Μητροτάσιο για την άψογη μέχρι σήμερα συνεργασία και τη συμβολή του στο πλάνο επανασύστασης της «κιτρινόμαυρης» Ακαδημίας από το καλοκαίρι του 2013", σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Ένωσης, ενώ ο Μιχάλης Μητροτάσιος υποστήριξε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΑΕΚ και τον κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς για τη συνεργασία μας αυτά τα χρόνια και τη δυνατότητα που μου έδωσαν ώστε να στηθεί το πλάνο λειτουργίας της Ακαδημίας της ΑΕΚ από το μηδέν και να φτάσει σταδιακά σε υψηλά επίπεδα οργάνωσης. Καταφέραμε να λειτουργήσουμε υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη συνολική καλλιέργεια των νέων ποδοσφαιριστών της ομάδας, αλλά και να προωθήσουμε ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα. Πιστεύω ότι στη συνέχεια αυτής της προσπάθειας θα υπάρξει ποιοτική αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στον τομέα ανίχνευσης των νέων ταλέντων που θα στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Εύχομαι καλή επιτυχία και ακόμα καλύτερα αποτελέσματα». 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης