Τελευταία Νέα
Επισημάνσεις για μετοχές

ASCO: Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 και έκτοτε έχει γράψει μόνο κερδοφόρες χρήσεις και καμία ζημιογόνα!!

tags :
ASCO: Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 και έκτοτε έχει γράψει μόνο κερδοφόρες χρήσεις και καμία ζημιογόνα!!
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 και έκτοτε έως ΤΩΡΑ έχει γράψει μόνο κερδοφόρες χρήσεις και καμία ζημιογόνα!!!!!
ASCO: Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 και έκτοτε έως ΤΩΡΑ έχει γράψει μόνο κερδοφόρες χρήσεις και καμία ζημιογόνα!!!!! 
Επίτευγμα αν μη τι άλλο αξιοσημείωτο, ειδικά για το χώρο του εμπορίου, που έχει πληγεί τα μέγιστα τα τελευταία χρόνια της κρίσης.
Θα πρέπει επίσης να επισημανθεί ο πολύ χαμηλός δανεισμός της εταιρείας που υπολείπεται αρκετά των ταμιακών διαθεσίμων, καθώς και η υψηλή αξία των ιδίων κεφαλαίων της.


  • Με κεφαλαιοποίηση 8,7 εκατ. ευρώ διαθέτει ένα από τα ελκυστικότερα χαρτιά  MINI CAP της αγοράς, όμως πληρώνει το… μάρμαρο της γενικευμένης απαξίωσης της μικρομεσαίας κεφαλαιοποίησης του Χ.Α..
  • Ο εν λόγω χώρος, ασχέτως ποιότητας υποφέρει από πενιχρή εμπορευσιμότητα, μια παθογένεια που χαρακτηρίζει για χρόνια την αγορά, που έχει χάσει το… target group των επενδυτών που «ασχολούνταν» με τις μικρότερης αποτίμησης μετοχές.
  • Τα ξένα ισχυρά χαρτοφυλάκια δεν ασχολούνται με τις μικρές αποτιμήσεις, καθώς ανακυκλώνουν την ρευστότητά τους στις 4-5 τράπεζες και σε ορισμένα άλλα blue chips του FTSE 25.
  • H AS Company εισήχθη στο ελληνικό χρηματιστήριο στις 13 Οκτωβρίου του 2000, δηλαδή είναι από τις εταιρείες που μπήκαν την… χρυσή εποχή στο Χ.Α., όμως κράτησαν καλή πορεία και ισχυροποίησαν τη θέση τους.
Η ΜΕΤΟΧΗ εφέτος έχει κινηθεί στο στενό εύρος 0,6500 με 0,6970 ευρώ κλείνοντας την Παρασκευή στα 0,6600 (άπρακτη) και στο -2,5% εφέτος με συναλλαγές 43,5 χιλ. τμχ στις (24) συνεδριάσεις… Με (8) θετικές και (6) αρνητικές παρουσίες…
ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ είτε ήταν σαν να μην άνοιξε…
ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ: 8,66 εκατ. ευρώ και με p/bv 0,42.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης