Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017
S&P 500
2.452,51
0,99%
FTSE 100
7.381,74
0,86%
DAX
12.229,34
1,35%
Nikkei 225
19.383,84
-0,05%
ATHEN
832,78
0,76%
  • 00:28 - Reuters: "Όχι" στους αυστηρότερους κεφαλαιακούς κανόνες για τις κοινοτικές τράπεζες των ΗΠΑ
  • 00:18 - Standard & Poor's: Επιβεβαίωσε την αξιολόγηση ΑΑ για τη Berkshire Hathaway - Σταθερό το outlook
  • 23:35 - Goldman Sachs: Η τέλεια καταιγίδα θα χτυπήσει την…Ιταλία – Ελλάδα και Ουγγαρία από τις χειρότερες στο μεταναστευτικό
  • 23:35 - Σχέδια για την παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Κίνα ανακοινώνει η Ford
  • 23:35 - Reuters: Οι 10 ημερομηνίες σταθμοί για το πυρηνικό πρόγραμμα της Βόρειας Κορέας
 

ΒΗΜΑτοδότης: Τα «κολπάκια» με τους πλειστηριασμούς από τα γνωστά κυκλώματα που βρήκαν την ευκαιρία

Τα «κολπάκια» με τους πλειστηριασμούς


Σήμερα θα σας αποκαλύψω πώς τα γνωστά κυκλώματα βρήκαν την ευκαιρία με διάφορα «κολπάκια» να χτυπούν στους πλειστηριασμούς. «Χρησιμοποιούν», μου λένε, τις… συλλογικότητες που αντιδρούν και προκαλούν τα επεισόδια στα ειρηνοδικεία και στα συμβολαιογραφεία, παρέχοντας επιλεκτικά ενημέρωση για προγραμματισμένους πλειστηριασμούς ή το αντίθετο. Θέλετε ένα παράδειγμα;

Οταν ενδιαφέρονται για ένα ακίνητο προκειμένου να προστατευθεί ο ιδιοκτήτης, ενημερώνουν τις συλλογικότητες για να οργανωθούν αντιδράσεις και επεισόδια και να ακυρωθεί ο πλειστηριασμός.
  • Οταν ενδιαφέρονται για το αντίθετο και θέλουν να γίνει ο πλειστηριασμός, τότε υπάρχει προστασία της πληροφορίας, ώστε να μπορέσει να διενεργηθεί ο πλειστηριασμός στον οποίο συνήθως ελέγχονται και οι συμμετέχοντες.
  • Σε ακραίες περιπτώσεις χρησιμοποιούνται ως και εκβιαστικές πρακτικές και απειλές κατά των συμβολαιογράφων, οι οποίοι μέσω των συλλόγων τους έχουν ζητήσει προστασία τόσο από την Πολιτεία όσο και από τη Δικαιοσύνη, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Ετσι λοιπόν εξηγούνται και οι ανεξήγητες έως κραυγαλέες περιπτώσεις, όπως π.χ. γιατί εμποδίζονται πλειστηριασμοί βιομηχανικών ή επιχειρηματικών ακινήτων τη στιγμή που ο επιχειρηματίας έχει πτωχεύσει την επιχείρηση και έχει αφήσει απλήρωτους τους εργαζομένους οι οποίοι περιμένουν το εκπλειστηρίασμα για να πάρουν ένα μέρος των δεδουλευμένων τους. Ή περιπτώσεις που τα ακίνητα αλλάζουν χέρια σε χρόνο… dt χωρίς να πάρει μυρωδιά κανένας. Ούτε καν οι εισαγγελείς.

Για να μπορείτε να σχολιάζετε πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης και να κάνετε Login
Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε login Δημιουργία λογαριασμού

BREAKING NEWS