Τελευταία Νέα
Στον Παλμό της Επικαιρότητας

ΒΗΜΑτοδότης: Τα «κολπάκια» με τους πλειστηριασμούς από τα γνωστά κυκλώματα που βρήκαν την ευκαιρία

tags :
ΒΗΜΑτοδότης: Τα «κολπάκια» με τους πλειστηριασμούς από τα γνωστά κυκλώματα που βρήκαν την ευκαιρία

Τα «κολπάκια» με τους πλειστηριασμούς


Σήμερα θα σας αποκαλύψω πώς τα γνωστά κυκλώματα βρήκαν την ευκαιρία με διάφορα «κολπάκια» να χτυπούν στους πλειστηριασμούς. «Χρησιμοποιούν», μου λένε, τις… συλλογικότητες που αντιδρούν και προκαλούν τα επεισόδια στα ειρηνοδικεία και στα συμβολαιογραφεία, παρέχοντας επιλεκτικά ενημέρωση για προγραμματισμένους πλειστηριασμούς ή το αντίθετο. Θέλετε ένα παράδειγμα;

Οταν ενδιαφέρονται για ένα ακίνητο προκειμένου να προστατευθεί ο ιδιοκτήτης, ενημερώνουν τις συλλογικότητες για να οργανωθούν αντιδράσεις και επεισόδια και να ακυρωθεί ο πλειστηριασμός.
  • Οταν ενδιαφέρονται για το αντίθετο και θέλουν να γίνει ο πλειστηριασμός, τότε υπάρχει προστασία της πληροφορίας, ώστε να μπορέσει να διενεργηθεί ο πλειστηριασμός στον οποίο συνήθως ελέγχονται και οι συμμετέχοντες.
  • Σε ακραίες περιπτώσεις χρησιμοποιούνται ως και εκβιαστικές πρακτικές και απειλές κατά των συμβολαιογράφων, οι οποίοι μέσω των συλλόγων τους έχουν ζητήσει προστασία τόσο από την Πολιτεία όσο και από τη Δικαιοσύνη, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Ετσι λοιπόν εξηγούνται και οι ανεξήγητες έως κραυγαλέες περιπτώσεις, όπως π.χ. γιατί εμποδίζονται πλειστηριασμοί βιομηχανικών ή επιχειρηματικών ακινήτων τη στιγμή που ο επιχειρηματίας έχει πτωχεύσει την επιχείρηση και έχει αφήσει απλήρωτους τους εργαζομένους οι οποίοι περιμένουν το εκπλειστηρίασμα για να πάρουν ένα μέρος των δεδουλευμένων τους. Ή περιπτώσεις που τα ακίνητα αλλάζουν χέρια σε χρόνο… dt χωρίς να πάρει μυρωδιά κανένας. Ούτε καν οι εισαγγελείς.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης