Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Gates ζητά από τον Trump επίσπευση των ερευνών για το εμβόλιο κατά του HIV και ο Αμερικανός πρόεδρος πέφτει σε νέα γκάφα

Ο Gates ζητά από τον Trump επίσπευση των ερευνών για το εμβόλιο κατά του HIV και ο Αμερικανός πρόεδρος πέφτει σε νέα γκάφα
Και στις δύο συναντήσεις μας με ρώτησε αν τα εμβόλια είναι κάτι κακό και ποια είναι η διαφορά μεταξύ HIV και HPV
Έντονα σαρκαστικός απέναντι στον αμερικανό πρόεδρο Donald Trump ήταν για μια ακόμη φορά ο δισεκατομμυριούχος Bill Gates λέγοντας γελώντας ότι ο Trump δεν μπορεί να ξεχωρίσει τον ιό HIV από τον HPV.
Σε πρόσφατη εκδήλωση του ιδρύματός του, προκάλεσε γέλια όταν ανέφερε ότι σε δύο συναντήσεις που είχε με τον Αμερικανό πρόεδρο, χρειάστηκε βοήθεια για να ξεχωρίσει τον ιό HIV από τον HPV, το σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα που μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του τραχήλου ή κονδυλώματα.
«Και τις δύο φορές ήθελε να μάθει αν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον HIV και τον HPV, οπότε του εξήγησα ότι σπάνια τα μπερδεύουν αυτά τα δύο», είπε ο Gates, σε βίντεο από την εκδήλωση που μετέδωσε το MSNBC. Το μπέρδεμα προέκυψε όταν ο Geits ζήτησε από τον Trump να επισπεύσει τις έρευνες για το εμβόλιο για τον HIV.
«Και στις δύο συναντήσεις με ρώτησε αν τα εμβόλια είναι κάτι κακό, γιατί σκεφτόταν τη σύσταση επιτροπής που θα ερευνήσει τις παρενέργειές του και κάποιος τον συμβούλευσε ότι τα εμβόλια προκαλούν άσχημα πράγματα. Του είπα όχι και να μην κάνει κάτι τέτοιο», εξομολογήθηκε ο αμερικανός δισεκατομμυριούχος και φιλάνθρωπος ο οποίος εκμεταλλεύεται οποιαδήποτε ευκαιρία για να χλευάσει τον πρόεδρο Trump.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης