Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

ΕΘΝΙΚΗ ΑΧΕ: ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΝΟΗΜΑ...

tags :
ΕΘΝΙΚΗ ΑΧΕ: ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΝΟΗΜΑ...

Σύμφωνα με την National Sec., οι μεγάλες διακυμάνσεις και ο όγκος συναλλαγών κατά τη προχθεσινή συνεδρίαση, οφείλονται στην αποχώρηση των "ανεπτυγμένων" funds...

ΑΛΛΑ και σε θέσεις που είχαν σε Παράγωγα συμβόλαια FTSE25, μεγάλες χρηματιστηριακές εταιρείες για να διασφαλίσουν τις θέσεις τους σε Ελληνικές μετοχές.

Παράλληλα, οι ροές κεφαλαίων ύψους 1 δισ. σε σχέση με τον μέσο όρο της Αγοράς, ύψους 80 εκατ. ήταν επίσης από τους λόγους της πτώσης.

Δεκαπέντε μετοχές του FTSE25 είναι εκτός MSCI και αυτές ήταν πιο "ευάλωτες", σε σχέση με τις άλλες 10 μετοχές. Οι 10 μετοχές του MSCI έχουν ειδικό βάρος 64% στον FTSE25.

"Το πρόβλημα της Ελληνικής Χρηματιστηριακής Αγοράς είναι η χαμηλή εμπορευσιμότητα και η έλλειψη ρευστότητας. Γι' αυτό και μέσα στο 2014 θα γίνουν προσπάθειες βελτίωσης σε αυτή την κατεύθυνση.

Το βασικό σενάριο για την πορεία της Ελληνικής οικονομίας δεν έχει τελειώσει, αλλά έχει μόλις αρχίσει. Το συνολικό περιβάλλον σε διεθνές επίπεδο δεν είναι αρνητικό για την Ελλάδα στο σημείο που βρισκόμαστε.

Η απόδοση του Ελληνικού ομολόγου βρίσκεται σταθεροποιημένη στο 8,5% και σήμερα υπάρχουν ευκαιρίες αγορών" αναφέρουν οι αναλυτές της Εθνικής Χρηματιστηριακής...

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης