Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Χ.Α.: Παρατηρήσεις, σχόλια και συμπεράσματα από την σημερινή συνεδρίαση...

tags :
Χ.Α.: Παρατηρήσεις, σχόλια και συμπεράσματα από την σημερινή συνεδρίαση...
Το καλύτερο νέο της χθεσινής αγοράς έρχεται από την διαπίστωση ότι βγαίνουν στην επιφάνεια κι άλλες μετοχές που υστερούν από αρκετά έως πολύ, συγκριτικά με τα ''φουσκωμένα'' χαρτιά.

Αν και εκπροσωπούν εταιρείες με απείρως - συγκριτικά και αναλογικά εξυπακούεται - καλύτερα χρηματοοικονομικά μεγέθη και δείκτες... Επειδή όμως ακόμα βρισκόμαστε στις ενδείξεις, δεν θα αναφερθούμε σε συγκεκριμένα ονόματα.


Χ.Α. - ΤΑΜΠΛΟ: Καθαρά πτωτική και δεύτερη συνεχόμενη η τρίτη συνεδρίαση του μήνα, με τον αντιπροσωπευτικό να κινείται μόνιμα στο μείον, να βλέπει και τις 1201,31 μονάδες (-1,61%) πριν περιορίσει προς το τέλος σημαντικά τις απώλειές του.

ΠΕΣΜΕΝΗ η αξία των συναλλαγών στα 120,5 εκατ. μαζί με τα πακέτα των 14 εκατ., με 4 μετοχές ( ΟΤΕ ΠΕΙΡ ΟΤΕ και ΑΛΦΑ ) να καλύπτουν το 50%. Κι άλλες (6) το 30% με την ΦΟΡΘ ανάμεσα σε αυτές λόγω του πακέτου της...

ΜΕ διακύμανση 11% και από το -6,80% στο +4,20% στο κλείσιμο το ΑΛΦΑΤΠ που πραγματοποίησε όγκο 5 εκατ. τμχ αξίας 5,8 εκατ. ευρώ ( μ.ο. 1,1600). Στο πλην δόθηκαν 4,3 εκατ. τμχ ενώ στο συν 0,44 εκατ. τμχ . Αλλά το κλείσιμο ήταν στο υψηλό της ημέρας.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης