Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Κρίσεις, σχόλια και υποθέσεις από τα τερματικά του Χ.Α.

tags :
Κρίσεις, σχόλια και υποθέσεις από τα τερματικά του Χ.Α.
ΚΛΜ: Έχει βρει την βάση στήριξης στο 0,6500 ευρώ και αν αρχίσει η διάχυση του ενδιαφέροντος προς τα μικρομεσαία στρώματα, ασφαλώς και δεν πρόκειται να απουσιάσει. Με άνοδο 2,8% και 5600 τμχ, θα πρέπει να σηκώσει όγκους για να τον προσέξουν...

ΓΕΚΤΕΡΝΑ: Από την αρχή της χρονιάς ενισχύεται κατά 70%, ενώ ο Ελλάκτωρ κατά 72,40%... Στο +23,8% ο Άβαξ.

Την τσάκισαν χθες την Hellas on Line στο -15,9% και με συναλλαγές αξίας 580 ευρώ... Στα 99,8 εκατ. ευρώ η αποτίμησή της και με αρνητικά ίδια κεφάλαια.

ΚΑΡΑΤΖΗΣ: Με πολύ καλό 9μηνο - εξαιρετικό θα λέγαμε - αλλά η έλλειψη εμπορευσιμότητας αποτρέπει από τα ενεργητικά χαρτοφυλάκια να ασχοληθούν με την μετοχή. Η οποία όμως έχει χαρίσει τεράστιες συγκινήσεις στους επενδυτές μετόχους της,  με τις αποδόσεις που αφειδώς τους προσφέρει στη τελευταία και πιο μαύρη 5ετία στην ιστορία του Χ.Α.

ΚΥΡΜ: Σε φάση συσσώρευσης στο όριο του 1,1500 με 1,2000 ευρώ πριν την επόμενη κίνηση της μετοχής του που με βάση τα κέρδη 9μήνου διαθέτει πολλαπλασιαστή κερδών κάτω του 5,5.

REDS: Κυριολεκτικά στα αζήτητα αν και είναι η φθηνότερη και ελκυστικότερη μετοχή του κλάδου της και από τις φθηνότερες του Χ.Α. Ο μεγαλομέτοχος - βλέπετε - Ελλάκτωρ δεν δίνει cent για την εικόνα της στο ταμπλό...

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης