Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Αstir Palace... που καταλήγει το συγκρότημα

tags :
Αstir Palace... που καταλήγει το συγκρότημα
Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές το minimum που ζητά η πλευρά των πωλητών είναι 380 εκατ. ευρώ.
Σήμερα στις 5 το απόγευμα αναμένεται να ανοίξουν οι οικονομικές προσφορές των τριώ υποψηφίων που έχουν περάσει την τελευταία φάση του διαγωνισμού για την πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Οι προσφορές που έχουν υποβληθεί είναι από την ΤΕΜΕΣ του επιχειρηματία Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου, σε συνεργασία με τον όμιλο Olayan, από το αμερικανικό επενδυτικό fund Colony Capital σε συνεργασία με την Dolphin Capital Investors καθώς και από την αραβική κοινοπραξία AGC, σε συνεργασία με τον τουρκικό όμιλο Doguş.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η τρίτη κοινοπραξία(των αρβικών συμφερόντων)  φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει τίμημα κοντά σε αυτό που ζητά το ΤΑΙΠΕΔ και η Εθνική -περί τα 380 εκατ ευρώ.

Να σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός προχωρά εν μέσω ένοτνων αντιδράσεων για την σχεδιαζόμενη ανάπτυξη. Μάλιστα «κόκκινο πανί» για τη δημοτική αρχή της περιοχής αποτελεί η σχεδιαζόμενη ανάπτυξη κατοικιών στο συγκρότημα του Αστέρα, η φημολογία για την μετεγκατάσταση εκεί του καζίνο Πάρνηθας. Η αναβάθμιση των υφιστάμενων ξενοδοχειακών μονάδων είναι το μόνο σημείο που βρίσκει σύμφωνο το δήμαρχο Βούλας -Βάρης -Βουλιαγμένης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης