Επί του Πιεστηρίου

ΜΗΝΥΜΑ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Τ.Τ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...

tags :
ΜΗΝΥΜΑ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Τ.Τ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...
Όλα είναι νόμιμα. Τι δηλαδή πιστεύετε για την υπόθεση του Τ.Τ ;
Οι εμπλεκόμενοι γνωρίζουν καλά πως να καλύπτονται από το γράμμα του Νόμου - αυτό το ρημάδι το πνεύμα του δεν το συνάντησα ποτέ στη ζωή μου - γι αυτό οι παράνομοι είμαστε εγώ κι εσείς. 

Θα τις καλύψουμε τις ζημιές, σίγουρα θα το κάνουμε. Σιγά να μην πληρώσουν οι εφοπλιστές με τις 40 off shore. Η ζημιά βαραίνει τους Έλληνες κι εκείνοι θυμούνται την καταγωγή τους όταν απαιτούν νέες φοροαπαλλαγές και τζάμπα καύσιμα. 

Για να μην θυμηθούμε και τις λαθραίες φορτώσεις καυσίμου στ’ ανοικτά (εκείνο τον πετρελαιαγωγό της Ελευσίνας θα τον λέω στα εγγόνια μου σαν την μοναδική φορά στη ζωή μου που συμφώνησα με τον κο Μητσοτάκη!). 

Οι παράνομοι είμαστε εμείς  που υπολογίσαμε ότι θα ζήσουμε με 14 μισθούς το χρόνο και τώρα παίρνουμε 10. Γι’ αυτό αν δεν πληρώσουμε τη δόση μας στην εφορία, κάνουν κατάσχεση στις καταθέσεις μας. Είμαστε παράνομοι.

Παράνομος ήταν και ο Robin Hood, ο νόμιμος ήταν ο σερίφης του Nottingham. Ο Μακάριος και ο Γκάντι -σύμφωνα με την κυβέρνηση της αυτής Μεγαλειότητος- υπήρξαν τρομοκράτες. Άλλο αν αργότερα η ίδια η βασίλισσα, τους δεξιώθηκε στ’ ανάκτορα και τους αποκάλεσε εξαδέλφους ! 

Εμείς είμαστε οι παράνομοι κι εμείς θα πληρώσουμε. Αλλά μέχρι τότε, το επικοινωνιακό παιχνίδι (άτιμες επερχόμενες εκλογές!) θα έχει χρήσει αδιάφθορους όσους δημιούργησαν τις συνθήκες λεηλασίας του Τ.Τ.  Έπεται δε συνέχεια…


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης