Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

CITI: Πάλι θα μας (δια)φωτίσει...

tags :
CITI: Πάλι θα μας (δια)φωτίσει...
CITI: Το μέσο περιθώριο ανόδου για τις ελληνικές μετοχές που καλύπτει (universe) είναι μόλις 7% συμπεριλαμβανομένων των μερισμάτων, ή 11% με βάση τη στάθμιση της κεφαλαιοποίησής τους.

Συγκεκριμένα, η μετοχή του ΟΤΕ είναι η μόνη για την οποία δίνεται σύσταση «ΑΓΟΡΑ», με την τιμή-στόχο στα 13,50 ευρώ ανά μετοχή.


Σύσταση «ΟΥΔΕΤΕΡΗ» δίνεται για τις μετοχές των Aegean Airlines (τιμή-στόχος 7,60 ευρώ), Coca Cola HBC (19,50 στερλίνες), Jumbo (11,50 ευρώ), ΕΧΑΕ (8 ευρώ), Motor Oil (8,20 ευρώ), ΜΕΤΚΑ (13 ευρώ) και ΔΕΗ (11 ευρώ).


Σύσταση «ΟΥΔΕΤΕΡΗ» δίνει επίσης για τις μετοχές των Alpha Bank, Εθνικής Τράπεζας και Τράπεζας Πειραιώς, χωρίς να δίνει τιμή-στόχο. Αντιθέτως, «ΠΩΛΗΣΗ» συνιστά για τις μετοχές της Τιτάν (τιμή-στόχος 19 ευρώ) και του ΟΠΑΠ (7,70 ευρώ).

CITI: Για το πόσες αξιόπιστες είναι οι εκθέσεις της απλά να σημειώσετε ότι για την μτχ της Aegean Airlines έδινε τιμή στόχο τα 1,50 ευρώ(!!)

Χαρακτηριαστικά διαβάζαμε πέρυσι τον Ιούλιο π.χ... Σε "ΟΥΔΕΤΕΡΗ" από "ΠΩΛΗΣΗ" αναβάθμισε η Citigroup την αξιολόγηση για την μετοχή της Aegean Airlines...

... ΕΝΩ ταυτόχρονα αύξησε την τιμή στόχο στα 3,40 ευρώ ανά μετοχή από τα 1,50 ευρώ που έδινε στη προηγούμενη έκθεσή της. Και η μετοχή την ημερομηνία ... έκδοσης της έκθεσης έγραφε... 3,06 ευρώ(!!)...

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης