Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

ΤΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ...

tags :
ΤΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ...

Τι σχολιάζουν οι ειδικοί της αγοράς: Αγορά έχει ολοκληρώσει την ανοδική αντίδραση που ξεκίνησε από τα πρόσφατα χαμηλά του Ιανουαρίου, έστω και αν η ανοδική διαφυγή υψηλότερα των 1270 μονάδων επιτρέψει στον Δείκτη να διεκδικήσει νέα υψηλά, εκτιμά ο Νίκος Καυκάς.

Το επόμενο ανοδικό κύμα θα είναι περισσότερο στα πλαίσια των διακυμάνσεων και δεν θα είναι διατηρήσιμο, άρα θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως καλή ευκαιρία ρευστοποιήσεων για τους επόμενους ένα με δύο μήνες.

Από εκεί και πέρα το μεγάλο "στοίχημα" για την Αγορά θα είναι τα αποτελέσματα των επερχόμενων εκλογών, κάτι που συνηγορεί στην άποψη ότι ο Δείκτης πολύ δύσκολα θα διακρατήσει τα νέα υψηλά, αν αυτά καταγραφούν.

Πέραν του πολιτικού ζητήματος και επειδή η Αγορά θα συνεχίσει να αναζητά θετικούς καταλύτες, πρέπει να διατηρηθεί εντός στόχων το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής, ενώ συνεχίζει να προβληματίζει η αστάθεια στο διεθνές χρηματιστηριακό περιβάλλον.

Σύμφωνα με την άποψη του υπεύθυνου του τμήματος ανάλυσης της Merit ΑΧΕΠΕΥ, όσοι παραμένουν επιδεικτικά εκτός Χ.Α., θα συνεχίσουν να αναζητούν είσοδο σε βίαιες διορθώσεις της Αγοράς, ή σε επίπεδα Δείκτη 1100 - 1050 μονάδων και με προϋπόθεση την σχετική διεύρυνση του ενδιαφέροντος.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης