Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Ε Υ Δ Α Π

tags :
Ε Υ Δ Α Π
ΕΥΔΑΠ: Στο εύρος των 7,0600 και 8,2400 εφέτος με την τιμή της να ενισχύεται χθες κατά 3,4% και αυτή την ώρα στο +5% και στα 7,9800 ευρώ που την αποτιμούν σε 851 εκατ. ευρώ.

ΕΥΔΑΠ(Ι): Οι αλλαγές στους φορολογικούς συντελεστές και η εξόφληση μέρους των ληξιπρόθεσμων οφειλών των ΟΤΑ και του δημοσίου οδηγούν την λειτουργική κερδοφορία της εταιρείας σε επίπεδα άνω των 100 εκατ. ευρώ αθροιστικά τα 4 τελευταία τρίμηνα. Για το 2014 οι εκτιμήσεις τοποθετούν τους δείκτες EV/EBITDA και P/E στο 5,3 και στο 13,9 αντίστοιχα.

EYΔΑΠ(ΙI): Αγοραστική ευκαιρία στον τίτλο της λόγω και της υποχώρησης της τιμής της, βλέπει η Alpha Finance. Στην έκθεσή της, δίνει σύσταση ΥΠΕΡΑΠΟΔΟΣΗ και τιμή-στόχο στα 10,50 ευρώ (ενώ η EUROBANK Equities δίνει στόχο τα 11 ευρώ).

Όπως αναφέρει, ο τίτλος προσφέρεται ως αγοραστική ευκαιρία καθώς έχουν επιλυθεί διάφορες αβεβαιότητες που αναμένεται να γεμίσουν το ταμείο της, ενώ η πρόσφατη αναδιάρθρωση των τιμολογίων αναμένεται να οδηγήσει σε καθαρή μέση αύξηση του τιμολογίου νερού κατά 1%

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης