Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

ΤΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΕΓΚΥΡΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ - ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ....

tags :
ΤΙ  ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ  ΕΓΚΥΡΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ - ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ....
Τι σχολιάζουν οι αναλυτές: "Η εβδομάδα που ξεκίνησε είναι σημαντική, μιας και η Αγορά λογικά θα αυξήσει το volatility και θα βγάλει κίνηση με ενδιαφέρον" αναφέρει ο Ηλίας Ζαχαράκης..

ΠΟΥ επισημαίνει ότι μετά και την χθεσινή συνεδρίαση οι βασικοί δείκτες του Χ.Α. σε ημερήσιο γράφημα και όχι μόνο, έδωσαν σήμα εξόδου.

Μέσα στην εβδομάδα περιμένουμε εξελίξεις για την αποκρατικοποίηση του ΟΛΠ, μιας και μία ιδιωτικοποίηση (σαν νέο) στο άμεσο μέλλον μπορεί να κάνει την διαφορά στην Αγορά, παράλληλα με τα μέχρι τώρα θετικά σημάδια της οικονομίας...

ΕΝΩ μην ξεχνάμε πως περιμένουμε και ανακοινώσεις σε σχέση με τις τιμές του αερίου από την Ρωσία, πολύ σημαντικό ως δεδομένο για το ενεργειακό μας κόστος ειδικά στις Ελληνικές βιομηχανίες.

Το πρόβλημα της Αγοράς παραμένει η ρευστότητα και του ότι οι συμμετέχοντες στην κίνηση παραμένουν λίγοι.

Το συναίσθημα του Ελληνικού επενδυτικού κοινού συνεχίζει και είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα, λόγω και της πραγματικής οικονομίας που ουσιαστικά δεν βλέπει απλά μακροοικονομικά νούμερα και πιθανές προοπτικές, αλλά την σκληρή πραγματικότητα.

Πολύ σύντομα αναμένεται το νέο μίνο φορολογικό, που ουσιαστικά εμπεριέχει περισσότερο διευκρινίσεις σε ήδη ψηφισμένα θέματα αλλά και αλλαγές...

ΠΟΥ έχουν μπλοκάρει καταστάσεις και οικονομία ειδικά στο κομμάτι των ακινήτων, καθώς μέχρι σήμερα οι μεταβιβάσεις είναι ανύπαρκτες.

Στις 23 Απριλίου έχουμε την επίσημη ανακοίνωση του πρωτογενούς πλεονάσματος που ουσιαστικά είναι το νέο που συντηρούσε την πλαγιοανοδική κίνηση της Αγοράς.

Από την άλλη διέρρευσε πως η Γερμανία έχει και "PLAN B", εκτός από την επιμήκυνση και μείωση επιτοκίων για το Κρατικό χρέος, το οποίο εμπεριέχει και "κούρεμα".

Η ερώτηση είναι αν η Ευρώπη βιάζεται να λύσει το θέμα χρέους μία και καλή, ή προτιμάει να κερδίζει χρόνο μέχρις ότου η Ελλάδα προχωρήσει και τις υπόλοιπες δεσμεύσεις της...

Ειδικά των διαρθρωτικών αλλαγών, ή αν θέλει να κάνει μία τόσο σοβαρή συζήτηση με μια νέα και πιο δυνατή Κυβέρνηση, με το πολιτικό ρίσκο να είναι το μοναδικό που μπορεί να προβληματίσει.

"Συνεχίζουμε να είμαστε μεσοπρόθεσμα αισιόδοξοι στην αγορά με τον μεγάλο μας στόχο στην περιοχή του 1400-1500 και σημαντική στήριξη στην περιοχή των 1100 μονάδων", τονίζει ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Fast Finance ΑΕΠΕΥ.


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης