Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Έλληνες επενδυτές... Δείτε και λίγο πιο μακριά!!

tags :
Έλληνες επενδυτές...  Δείτε και λίγο πιο μακριά!!
  • Δείτε και λίγο πιο μακριά...
Και ξαφνικά ήρθε τη Δευτέρα η απόλυτη καταστροφή. Στα τάρταρα ο δείκτης, στην ίδια κατεύθυνση και η ψυχολογία των "επενδυτών". 

Φόβος, γκρίνια και ανασφάλεια από τα νέα παιχνιδάκια της τρόικας.Τώρα το γεγονός ότι βρισκόμαστε στις ''1200τόσες'' μονάδες, ενώ ενάμιση μόλις χρόνο πριν παλεύαμε με τριψήφια νούμερα που είχαν το 6 μπροστά, μάλλον έχει διαφύγει της προσοχής μας. 

Και μετά την ψυχρολουσία ήρθε η χθεσινή συνεδρίαση. Επανήλθε -και με το παραπάνω- η τάξη με τις συνήθεις βέβαια αναφορές στα "λαμόγια που μας πήραν τα χαρτιά" και άλλα σχετικά.

Οσο λοιπόν το "αύριο" έχει να κάνει μόνο με την ημέρα που ακολουθεί, ο αστερισμός του τζόγου θα είναι κυρίαρχος, τα κέρδη περιστασιακά και οι απώλειες σε ημερήσια κατά κανόνα διάταξη.


Οσο ο μακροπρόθεσμος ορίζοντας περιορίζεται στη μια εβδομάδα ή άντε στο δεκαήμερο, ακόμα και μια βόλτα στο Λουτράκι θα επέφερε καλύτερα αποτελέσματα.

Κι όμως, ειδικά κάτω από τις σημερινές συνθήκες, η λύση είναι ουσιαστικά απλή. Σωστή επιλογή μετοχών με ανάλυση των δεδομένων της εταιρίας (απλόχερα τα παρουσιάζουμε στη στήλη) και όχι με κριτήριο τον κάθε παπαγάλο που ασμένως προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Λέτε και δεν ξέρουμε πού θα βρισκόμαστε σε εύλογο χρονικό διάστημα. Τις προοπτικές μόνο να σκεφθείτε, αρκεί για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης