Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

ΟΙ ειδικοί σχολιάζουν τα της αγοράς του Χ.Α.

tags :
ΟΙ ειδικοί σχολιάζουν τα της αγοράς του Χ.Α.

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ σχολιάζουν: Ανοδική αντίδραση τεχνικού χαρακτήρα, κυρίως προερχόμενη από συγκεκριμένους Δεικτοβαρείς τίτλους, χαρακτηρίζει την χθεσινή συνεδρίαση ο Σέργιος Μελαχροινός.

Από την άλλη και όσον αφορά το Τραπεζικό ταμπλό, η Αγορά δείχνει δύσπιστη στα δημοσιεύματα για υψηλότερες του αναμενομένου κεφαλαιακές ανάγκες των εγχώριων συστημικών Τραπεζών.

Παραμένει πιθανότερο σενάριο η αυξημένη μεταβλητότητα, η οποία θα προκύψει από την εναλλαγή αρνητικών και θετικών ειδήσεων και δημοσιευμάτων.

Οι αισιόδοξοι επενδυτές βλέπουν να είναι μπροστά κάποια αναβάθμιση της Ελληνικής οικονομίας, από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης, που θα διευκόλυνε το σενάριο (που τώρα δείχνει μακροπρόθεσμο) εξόδου της Χώρας στις Αγορές.

Από την άλλη, η περισσότερο συγκρατημένη σχολή σκέψης, επιφυλάσσεται έως ότου ολοκληρωθούν οι συζητήσεις Κυβέρνησης - τρόικας, αλλά και λόγω του αυξημένου πολιτικού ρίσκου.

Από τεχνικής πλευράς και σύμφωνα με την άποψη του αναλυτή της Solidus Sec. η περιοχή των 1220 μονάδων προβάλει σαν σημαντική στήριξη, ενώ τα επίπεδα των 1285 - 1305 μονάδων, δείχνουν σαν ενισχυμένη αντίσταση.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης