Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

ΟΙ ειδικοί της αγοράς σχολιάζουν και εκτιμούν...

tags :
ΟΙ ειδικοί της αγοράς σχολιάζουν και εκτιμούν...

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ σχολιάζουν: Σαν σημαντική εξέλιξη τιμολόγησε η εγχώρια αγορά την συμφωνία μεταξύ των ΔΕΠΑ - Gazprom για την μείωση στις τιμές του φυσικού αερίου, έστω και αν ήθελε κάτι καλύτερο..

ΚΑΘΩΣ φαίνεται να επωφελούνται άμεσα αρκετές ενεργοβόρες εισηγμένες Βιομηχανίες, όπως ΔΕΗ, Όμιλος Μυτιληναίου, Όμιλος Βιοχάλκο, ενώ οι εξελίξεις δείχνουν να ευνοούν και τα ΕΛΠΕ, επισημαίνει ο Νίκος Καυκάς.

Η Αγορά, σε επίπεδο γενικού δείχνει έτοιμη να καταγράψει νέα υψηλά, με πιθανό - θεωρητικά για την ώρα - επόμενο στόχο της την περιοχή των 1350 μονάδων.

ΟΜΩΣ οι πιθανότητες ο Γενικός Δείκτης να διακρατήσει τα νέα κεκτημένα και να συνεχίσει να δίνει κλεισίματα υψηλότερα των 1300 μονάδων, δείχνουν περιορισμένες.

Ο βασικότερος λόγος είναι το αβέβαιο εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ η Αγορά θα περιμένει και δικαιολογημένα πλέον τις επίσημες ανακοινώσεις για τα Τραπεζικά "τεστ αντοχής"...

Στα οποία εκτιμάται ότι δεν θα υπάρξουν αρνητικές εκπλήξεις, ενώ παράλληλα θα αναμένει και την διευθέτηση των ανοιχτών ζητημάτων μεταξύ Κυβέρνησης και τρόικας.

Σύμφωνα με την άποψη του υπεύθυνου του τμήματος ανάλυσης της Merit ΑΧΕΠΕΥ, παραμένει τεχνικά ζητούμενο η παραμονή του αντιπροσωπευτικού δείκτη υψηλότερα της ζώνης των 1250 - 1220 μονάδων, σε περίπτωση ελεγχόμενης διόρθωσης...

ΚΑΙ αν θα
κριθούν "απαιτητικές" οι τρέχουσες αποτιμήσεις (σε αρκετούς Δεικτοβαρείς τίτλους)...

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης