Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ εν ολίγοις...

tags :
ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ εν ολίγοις...
Τεχνικά ο Γενικός Δείκτης έπαιξε για μια ακόμα φορά με την ψυχολογία των εμπλεκομένων συμπληρώνοντας έξι συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις πριν ανακάμψει δυναμικά σε νέα υψηλά έτους.

Οι 1.219 μονάδες που αποτέλεσαν το ενδοσυνεδριακό χαμηλό της εβδομάδας, ήταν το όριο ανοχής της διόρθωσης πριν μεταβάλλουν την κατεύθυνση της τάσης σε πτωτική..

Ενώ αυτό που ακολούθησε είναι ίσως ενδεικτικό της ορμής που έχει η άνοδος στην Ελληνική Αγορά και το πόσο γρήγορα το σκηνικό μπορεί να αλλάξει.


Σε δύο συνεδριάσεις η Αγορά πήρε πίσω συσσώρευση 14 συνεδριάσεων, είδε νέα υψηλά και επανήλθε σε δεύτερο χρόνο πάνω από τις 1.300 μονάδες.

Όλοι οι τεχνικοί δείκτες παραμένουν θετικοί, ενώ οι ταλαντωτές έχουν δώσει περιθώριο 50 μονάδων ανόδου πριν εισέλθουν σε τεχνικά, βραχυπρόθεσμα, υπεραγορασμένες ζώνες τιμών.


Τα καλά νέα για τον Γενικό Δείκτη είναι ότι όλη η συσσώρευση που έχει προηγηθεί από τα μέσα Φεβρουαρίου, αποτελεί πλέον ένα ικανό πεδίο στήριξης (1.220 – 1.280), ένα ανάχωμα ασφαλείας, καθώς εκεί έχουν απορροφηθεί οι πωλήσεις κατοχύρωσης κερδών της πρώτης φάσης της φετινής ανόδου.

Σε ότι αφορά την συνέχεια οι πιθανότητες συνέχισης της ανόδου παραμένουν και την ερχόμενη εβδομάδα υπέρ των αγοραστών, με πιθανή στάση κοντά στις 1.350 μονάδες ( Η τεχνική ανάλυση ήταν του κ. Μάνου Χατζηδάκη).

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης