Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

ΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ - Σήμερα ο κ. Βαγγέλης Σιούτης

tags :
ΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ - Σήμερα ο κ. Βαγγέλης Σιούτης
ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ: Παρά το γεγονός ότι ο Γενικός Δείκτης βρίσκεται σε υψηλά 33 μηνών και συνεχίζει να επιδεικνύει διαθέσεις διακράτησης των κεκτημένων και αρκετοί Δεικτοβαρείς, μη Τραπεζικοί τίτλοι βρίσκονται σε πολυετή, ή και ιστορικά υψηλά...

... ΤΟ "θολό τοπίο" γύρω από τον Τραπεζικό κλάδο, εννέα μήνες μετά τις τελευταίες ανακεφαλαιοποιήσεις, έρχεται να δημιουργήσει νέες αβεβαιότητες στην Αγορά, σύμφωνα με την άποψη του Βαγγέλη Σιούτη.

Οι εξελίξεις όσον αφορά τις νέες κεφαλαιακές ανάγκες και τα πλάνα αντιμετώπισής τους θα αποτελέσουν καίριο παράγοντα διαμόρφωσης κλίματος και διαθέσεων στο Χ.Α.

ΕΣΤΩ και αν χθες οι βασικοί δείκτες προσπάθησαν να αυτονομηθούν από τον Τραπεζικό κλάδο, με την βοήθεια άλλων Δεικτοβαρών μετοχών.

Σε περίπτωση σχετικής διόρθωσης του Γενικού Δείκτη, η περιοχή των 1260 μονάδων θα πρέπει να λειτουργήσει σαν σημαντική στήριξη για να παραμείνει η Αγορά σε μεσοπρόθεσμο ανοδικό κανάλι.

Από την άλλη, τα μηνύματα από την Αγορά ομολόγων και τα Ελληνικά spreads παραμένουν ιδιαίτερα θετικά και αυτό είναι ένα σημαντικό εφαλτήριο στην προσπάθεια της Χώρας για έξοδο στις Αγορές, επισημαίνει ο υπεύθυνος συναλλαγών της Guardian Trust ΑΧΕΠΕΥ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης