Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ.... Σήμερα ο κ. Βαγγέλης Σιούτης

tags :
ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ.... Σήμερα ο κ. Βαγγέλης Σιούτης

ΤI σχολιάζουν οι αναλυτές της αγοράς: Το ΧΑ κινείται σε υψηλά 34 μηνών, αντλώντας την αισιοδοξία από την συμφωνία Κυβέρνησης - τρόικας,την επικείμενη κατάθεση του νομοσχεδίου για τις Τράπεζες...

...Τις εισροές λόγω rebalancing του δείκτη FTSE Europe και την πιθανολογούμενη αναβάθμιση της Χώρας από την Standard and Poor΄s, επισημαίνει ο Βαγγέλης Σιούτης.

Παρ΄ όλα αυτά, οι επικείμενες ΑΜΚ των Τραπεζών, αναμένεται να αντλήσουν ρευστότητα από την Αγορά, οι λεπτομέρειες της συμφωνίας Κυβέρνησης - τρόικας δεν είναι ακόμα γνωστές...

ΕΝΩ η επικείμενη κατάθεση του νομοσχεδίου που θα ακολουθήσει την συμφωνία θα δημιουργήσει πολιτικές εντάσεις, καθώς πλησιάζουν και οι εκλογικές αναμετρήσεις του Μαϊου.

Για τους παραπάνω λόγους και όχι μόνο, δεν μπορούν να αποκλειστούν οι κινήσεις κατοχύρωσης σημαντικών κερδών, χωρίς να αλλοιωθεί η μεσοπρόθεσμη ανοδική τάση.

Σε πιθανή διόρθωση και σύμφωνα με την άποψη του υπεύθυνου συναλλαγών της Guardian Trust ΑΧΕΠΕΥ, σαν ισχυρό επίπεδο στήριξης δείχνει η περιοχή των 1280 μονάδων, ενώ παραμένει η αντίσταση στο ψυχολογικό και τεχνικό όριο των 1400 μονάδων.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης