Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ.... Σήμερα ο κ. Νίκος Σακαρέλης της Wealth Financial Services

tags :
ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ.... Σήμερα ο κ. Νίκος Σακαρέλης της Wealth Financial Services
Η Αγορά, μετά τις επιτυχημένες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου των ΑΛΦΑ και ΠΕΙΡΑΙΩΣ εστιάζει στην δημοσίευση των αποτελεσμάτων έτους των εισηγμένων, τονίζει ο Νίκος Σακαρέλης.

Η προσοχή θα εστιαστεί όχι μόνο στην παρελθούσα χρήση, αλλά κυρίως στις προβλέψεις που θα κάνουν οι διοικήσεις των εταιρειών για το 2014 όσον αφορά την κερδοφορία, τα περιθώρια κέρδους και τον κύκλο εργασιών.

Είναι πιθανό οι αποτιμήσεις κάποιων εισηγμένων να έχουν προεξοφλήσει τα πιθανά κέρδη και του 2017 και η Αγορά να χρειαστεί κάποιον άλλο καταλύτη για να δικαιολογήσει τις κεφαλαιοποιήσεις που έχουν διαμορφωθεί.

H συμφωνία για το Ελληνικό επικροτήθηκε από την Αγορά, το μεγάλο "στοίχημα" όμως είναι να επιτευχθούν τα έσοδα από αποκρατικοποιήσεις για το 2014.

Στον Τραπεζικό κλάδο, αναμένουμε τις επόμενες ημέρες το σχέδιο κεφαλαιακής ενίσχυσης της Εθνικής Τράπεζας και την ψήφιση του νομοσχεδίου προκειμένου να προχωρήσει και η πώληση της Εurobank. Η Αγορά μετά τη συμφωνία με τους δανειστές έχει προεξοφλήσει την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και δεν την επηρεάζουν τυχόν μεμονωμένες διαφωνίες.

Τεχνικά και σύμφωνα με την άποψη του αναλυτή της Wealth Financial Services, ισχυρή στήριξη εντοπίζεται στις 1280 μονάδες και 1265 μονάδες, ενώ στον αντίποδα, η διάσπαση των 1330 μονάδων πιθανότατα να οδηγήσει εκ νέου προς τις 1380 μονάδες.


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης