Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ.... Σήμερα ο κ. Θεόδωρος Κρίντας

tags :
ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ.... Σήμερα ο κ. Θεόδωρος Κρίντας

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ σχολιάζουν: Σε μία ιδιαίτερη μέρα για τις Ελληνικές Κεφαλαιαγορές και μετά την επιτυχημένη έκδοση του Ελληνικού ομολόγου, το εγχώριο χρηματιστηριακό ταμπλώ επιβεβαίωσε την προεξοφλητική διεργασία που προηγήθηκε, επισημαίνει ο Θεόδωρος Κρίντας.

Η πλαγιολισθητική κίνηση των τελευταίων συνεδριάσεων, έχει ξεκινήσει από τα μέσα Μαρτίου, καθώς απέτυχε η καταγραφή νεότερης υψηλότερης κορυφής.

Ο υψηλός όγκος των τελευταίων συνεδριάσεων, ήταν αποτέλεσμα αφ΄ ενός αναδιαρθρώσεων χαρτοφυλακίων λόγω rebalancing Δεικτοβαρών μετοχών σε διεθνείς δείκτες και αφ΄ ετέρου επιβεβαίωσε την αυξημένη διάθεση καταγραφής κερδών από εγχώρια και ξένα χαρτοφυλάκια.

Τις αμέσως προσεχείς συνεδριάσεις, η Αγορά θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ικανότητά της να διατηρήσει το βραχυμεσοπρόθεσμο ανοδικό κανάλι που λειτουργεί από τον περασμένο Ιούλιο.

Τεχνικά, μία τέτοια εξέλιξη δείχνει πιθανή, όμως η επιβεβαίωση της επιτυχούς προεξόφλησης όλων των νέων, επισημαίνει την ανάγκη για καινούργια θετικά στοιχεία.

Σύμφωνα με την άποψη του διευθύνοντος συμβούλου της Attica Wealth Management, την Αγορά (βραχυπρόθεσμα) θα την καθοδηγήσουν οι εγχώριοι και διεθνείς τίτλοι ειδήσεων, σε συνδυασμό με τις όποιες ευκαιρίες έχουν προκύψει από την πιθανή, περαιτέρω, διόρθωση των τιμών.


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης