Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Η... μεγαλοψυχία των γάλλων της Lafarge και η αποθέωση της ειρωνείας και του δουλέματος!!

tags :
Η... μεγαλοψυχία των γάλλων της Lafarge και η αποθέωση της ειρωνείας και του δουλέματος!!
Η μεγαλοψυχία των γάλλων της Lafarge και η αποθέωση της ειρωνείας και του δουλέματος!!

ΔIABAZOYME από το δελτίο τύπου...

... Σημειώνεται ότι από το καταβλητέο προσφερόμενο τίμημα θα αφαιρεθεί το ποσό που αναλογεί στο φόρο εξωχρηματιστηριακής μεταβίβασης, σήμερα ανερχόμενο σε 0,20% και υπολογίζεται επί της αξίας της εξωχρηματιστηριακής συναλλαγής για τη μεταβίβαση των μεταβιβαζόμενων μετοχών στον προτείνοντα.

Η αξία της συναλλαγής επί της οποίας υπολογίζεται ο εν λόγω φόρος εξωχρηματιστηριακής μεταβίβασης είναι η υψηλότερη μεταξύ του προσφερόμενου τιμήματος και της τιμής κλεισίματος στο Χ.Α. κατά την ημερομηνία πριν από την αίτηση για τη μεταβίβαση των μετοχών στο Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Α.Ε. (ΕΛ.Κ.Α.Τ.).

Σημειώνεται ότι ο προτείνων θα αναλάβει την καταβολή των δικαιωμάτων υπέρ της ΕΛ.Κ.Α.Τ. ύψους 0,08% επί της αξίας μεταβίβασης, κατά συνέπεια, οι αποδεχόμενοι μέτοχοι θα λάβουν το συνολικό ποσό του προσφερόμενου τιμήματος χωρίς να αφαιρεθούν τα ανωτέρω δικαιώματα εκκαθάρισης αλλά μειωμένο κατά το ποσό του προαναφερόμενου φόρου.

ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΟΠΛΙΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ;;; ΠΟΙΟΣ ΘΕΣΠΙΣΕ ΤΗΝ... ΔΙΑΤΑΞΗ για να μας λένε τώρα τα γαλλάκια ότι...

Η Lafarge προσφέρει για κάθε μετοχή της δημόσιας πρότασης που προσφέρεται έγκυρα 1,23 ευρώ τοις μετρητοίς, το οποίο ισούται με τη μέση σταθμισμένη χρηματιστηριακή τιμή των μετοχών της εταιρίας κατά τους τελευταίους 6 μήνες που προηγούνται της ημερομηνίας κατά την οποία ο προτείνων κατέστη υπόχρεος να υποβάλει τη δημόσια πρόταση, ήτοι πριν από τη 10η Ιουλίου 2015.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης