Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Alert: Γιατί χάθηκε ο Κοντονής; Θα απαντήσει;

tags :
Alert: Γιατί χάθηκε ο Κοντονής; Θα απαντήσει;

Alert: Γιατί χάθηκε ο Κοντονής; Θα απαντήσει;

Γιατί ο λαλίστατος υφυπουργός έχασε τη φωνή του; Ο γκεμπελίσκος της πολιτικής ακόμη δεν έχει βγει να απαντήσει στα ερωτήματα που του θέτουμε, αναφορικά με την ανακοίνωση-αίσχος που εξέδωσε πριν από μερικές ώρες. Το μόνο που έχει μάθει είναι να δίνει… σόου χυδαιότητας, με αοριστολογίες και χωρίς αποδείξεις.

Θα πει επιτέλους ονόματα;

Κρύβεται, επειδή δεν μπορεί να σταματήσει τον κατήφορό του; Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα, αφού σε όλη τη διάρκεια της διετούς θητείας του δεν έκανε τίποτα στον αθλητισμό και δεν εννοούμε μόνο το ποδόσφαιρο; Ρωτήστε τους Ολυμπιονίκες και όλες τις ομοσπονδίες για το ανύπαρκτο έργο του, αφού το μόνο που φαίνεται πως τον ενδιέφερε ήταν η αυτοπροβολή του.

Εχει τόσο μεγάλο θάρρος που κρύβεται στα δύσκολα; Αυτός είναι ο …μαχητής που θέλει να εξυγιάνει τον αθλητισμό;

Στη δήλωση του, ο Υπουργός αναφέρει ότι το “σύστημα της «παράγκας» στον ελληνικό αθλητισμό δείχνει την έκδηλη ανησυχία του για τις επερχόμενες εξελίξεις”.

Γιατί δεν μας λέει ο κύριος Υπουργός ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί που απαρτίζουν το σύστημα της Παράγκας; Και ποιές είναι οι “επερχόμενες εξελίξεις” που προφανώς ξέρει και δεν μας λέει;

Και συνεχίζει το παραλήρημα: “Οι χρηματοδότες του συστήματος διαφθοράς έχουν κάθε λόγο ν’ ανησυχούν, μπροστά στο διαφαινόμενο τέλος τους, γι’ αυτό και επιστρατεύουν τον κίτρινο τύπο με ψευδή, κατασκευασμένα και συκοφαντικά δημοσιεύματα, νομίζοντας ότι θα φοβηθώ και ότι η κυβέρνηση θα ενδώσει στις πιέσεις τους”.

Γιατί Κοντονή, μαχητή της αλήθειας και της διαφάνειας λες “οι χρηματοδότες του συστήματος”; Πες μας ποιοί είναι με ονόματα…

Επίσης ο Υπουργός με τις φασιστικές λογικές αναφέρει στη δήλωση-πρόκληση:

“Είναι απορίας άξιο ότι οι οργανωτές της διαφθοράς δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει ότι όσες κακοήθειες και αν επιστρατεύσουν η διαδικασία της κάθαρσης θα ολοκληρωθεί σε όλα τα επίπεδα και οι χρηματοδότες του σάπιου συστήματος στο τέλος θα κλαίνε τα βρώμικα λεφτά που διοχετεύουν σε ανυπόληπτους τύπους”.

Πες μας Σταύρο Κοντονή ανυπέρβλητε μαχητή του φωτός, ποιοί είναι αυτοί οι “οργανωτές της διαφθοράς” και που δίνουν τα “βρώμικα λεφτά” τους;

Και τελειώνει με ένα γραφικό αμάλγαμα αμετροέπειας και γραφικότητας:
“Έχω κατ’ επανάληψη αναφέρει, ότι για εμένα μπορούν να γράφουν και να διαδίδουν ότι θέλουν εκ του ασφαλούς, αφού καθ’ω χρόνω κατέχω κυβερνητική θέση δεν πρόκειται να κινηθώ καθ’ οιουδήποτε. Μου αρκεί να γελιοποιούνται και ν’ εξοργίζονται κάθε φορά που οι αθλιότητές τους πέφτουν στο κενό και οι πολίτες τους γυρίζουν τη πλάτη, αντιλαμβανόμενοι τον σκοπό και το στόχο αυτών των ελεεινοτήτων”.

Κοντονή, το που θα γυρίσουν την πλάτη οι πολίτες θα το αντιληφθείς πιο γρήγορα απο όσο νομίζεις, αλλά επειδή επιλέγεις να “μην κινηθείς” νομικά δεν σημαίνει ότι μπορεί να πετάς εσύ λάσπη στον ανεμιστήρα και να μη δίνεις την ευκαιρία να κινηθούν άλλοι εναντίον σου! Πες ΟΝΟΜΑΤΑ λοιπόν Υπουργέ, αλλιώς είσαι απλά ένα κομμάτι του θλιβερού συστήματος που έχει ως απάντηση στην αποτυχία του την παραγωγή λάσπης… Πες ΟΝΟΜΑΤΑ, αλλιώς είσαι απλά ένας ακόμα ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ στο χορό των ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ που έχει στηθεί γύρω απο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και οι άλλοι είναι επαγγελματίες της συκοφαντίας. Εσύ όμως είσαι Υπουργός της Κυβέρνησης. Και ας μην το έχεις καταλάβει ούτε εσύ, ούτε η κυβέρνηση… (parapolitika.gr)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης