Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Αν και ο Γενάρης κλείσει πάνω από το 659, τότε θα καταφέρει να πείσει για την αλλαγή της μεσοπρόθεσμης τάσης της αγοράς

tags :
Αν και ο Γενάρης κλείσει πάνω από το 659, τότε θα καταφέρει να πείσει για την αλλαγή της μεσοπρόθεσμης τάσης της αγοράς
H συνεδρίαση της Πέμπτης κατάφερε να απορροφήσει την προσφορά και να κλείσει και σε θετικό έδαφος κρατώντας την τάση και βραχυπρόθεσμα. Πλέον ανεβάζουμε το stop στο Intraday στο 1762 ώρας, καθώς διάσπαση μπορεί να μας φέρει στο 1735.  Το 1784 είναι κοντινή αντίσταση που διάσπαση μπορεί να μας φέρει στο 1805 σε πρώτη φάση ή και στο 1830 σε δεύτερη.

Η ΓΕΚ προσπαθεί να κατοχυρώσει και το 240 επίπεδο που μπορεί να της δώσει περαιτέρω κίνηση στο 270.

Ο ΕΛΛΑΚΤΩΡ με την σειρά του παλεύει να δώσει αγοραστικό ημερήσιο σήμα έχοντας κρατήσει το πολύ σημαντικό 109 με ένα σχηματισμό προσπάθειας αντιστροφής.  Αντιστοιχα και το ΙΝΛΟΤ είναι πάνω στο ημερήσιο make or break.

Η ΑΛΦΑ συνεχίζει να έχει την πρωτοκαθεδρία στον κλάδο της και το 2 που συμπτωματικά είναι και η τιμή της ΑΜΚ είναι το επίπεδο εκείνο που κατοχύρωση μπορεί να μας δώσει το 220 με ένα stop πλέον στο 186.

Ο ΟΤΕ χρειάζεται μία κατοχύρωση του 9 που έχει προσπαθήσει τις τελευταίες μέρες για να ανοίξει τον δρόμο για το 950.

Η ΒΙΟ φαίνεται να θέλει να δοκιμάσει το πολύ σημαντικό 150 επίπεδο που είναι και το μεγάλο μεσοπρόθεσμο mob του.

25AΡΗΣ: Ο FTSE συνέχισε την κίνηση του ερχόμενος στο πρώτο σημαντικό του επίπεδο αυτό του 1780.

unnamed-3

Μία διάσπαση θα μας φέρει στο 1820 αν μη τι άλλο ενώ όσο έχουμε κλεισίματα πάνω από το 1780 η τάση θα είναι επιθετική. To 1740 συντηρεί την τάση μας και όσο δεν διασπάται βλέπουμε υψηλότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Ο ΓΔ κατάφερε να κλείσει σε νέο υψηλό 52 εβδομάδων πλησιάζοντας τον ελάχιστο στόχος μας στο 665. Όσο το 645 συντηρείται η επιθετική τάση παραμένει κραταιά και μπορεί να πληρώσει και το 700. Αν και αυτός ο μήνας επιτύχει να κλείσει πάνω από το 659, τότε θα καταφέρει να ενδυναμώσει την κίνηση και να πείσει για την αλλαγή της μεσοπρόθεσμης τάσης της αγοράς.

Από τον Ηλία Ζαχαράκη και την Fast Finance Sec.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης