Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Χ.Α.: Η συσσώρευση είναι αλήθεια κουραστική - Η αγορά έχει "μαραθεί" με τέτοιους τζίρους

tags :
Χ.Α.: Η συσσώρευση είναι αλήθεια κουραστική - Η αγορά έχει
ΑΓΟΡΑ – Χ.Α: Μπορεί η αγορά να έκλεισε με μικρά κέρδη, παρόλα αυτά διατηρεί μία στάση αναμονής περιμένοντας έστω κάποιο λευκό καπνό σε σχέση με τις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς. Το 660 επίπεδο συνεχίζει να είναι αντίσταση ενώ κατοχύρωση μπορεί να δώσει σχετική ορμή και να δοκιμάσει νέα υψηλά.

ΒΕΒΑΙΑ το θετικό είναι πως πλέον το stop μας τόσο στον f25 όσο και στον ΓΔ ανέβηκε αισθητά στο 1719 και 642 σε κλείσιμο. ‘Ενα δεδομένο που βοηθάει να κατοχυρώσουν κέρδη οι έχοντες ή να πάρουν θέση οι μη έχοντες με πολύ μικρό ρίσκο.

ΓΕΝΙΚΑ η συσσώρευση είναι αλήθεια κουραστική, αλλά ελπίζουμε να αξίζει τουλάχιστον η υπομονή των εναπομεινάντων ενεργών επενδυτών ή traders. Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε σιγά σιγά μία κινητικότητα και στην περιφέρεια γεγονός θετικό μετά από αρκετά χρόνια ίσως.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ: Από την άλλη έχουμε τίτλους που διατηρούν το momentum τους (βλέπε ΜΟΗ) ή άλλους που διατηρούν τα σημαντικά κέρδη του τελευταίου διαστήματος βλέπε ΜΥΤΙΛ και ΒΙΟ.

ΕΙΝΑΙ ή μάλλον παραμένει OUT o τραπεζικός κλάδος, ειδικά όσο διατηρείται κάτω από τις 820 μονάδες, Ένα επίπεδο που η διάσπαση του μπορεί να δώσει συνέχιση της κίνησης, με το stop να είναι στις 758 μονάδες. ΟΤΕ και ΟΠΑΠ κρατούν δυνάμεις χωρίς να έχουν δώσει κάποια σοβαρή αντίδραση. 

Η αγορά έχει κουράσει με τους τζίρους σε χαμηλά επίπεδα, γεγονός λογικό μιας και τα επίπεδα έχουν δουλευτεί για μεγάλο διάστημα και θα πρέπει να υπάρξει κάποια διάσπαση για να αυξηθεί. Εν κατακλείδι παραμένουμε αισιόδοξοι, με το μόνιμο πρόβλημα μας τον χρόνο.

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ – ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ με 2 λόγια: Το μηνιαίο γράφημα κατάφερε να κλείσει πάνω από τις 630 μονάδες, ενώ λείπει ένα νέο υψηλό αν θέλουμε να κινηθούμε προς τις 800 μονάδες. Το 615 έχει γίνει πολύ σημαντική στήριξη σε μεσοπρόθεσμο γράφημα και μόνο μία κατοχύρωση θα μας ανησυχήσει μεσοπρόθεσμα

  • FTASE 25- Long term charts & Comments: Mε μικρά κέρδη έκλεισε η εβδομάδα που πέρασε. Πλέον το stop μας ανεβαίνει στο 1719 επίπεδο που είναι και κύρια στήριξη. Κατοχύρωση του επιπέδου μπορεί να μας φέρει στο 1685. Το 1775 σε κάθε περίπτωση είναι κύρια αντίσταση που κατοχύρωση μπορεί να δώσει συνέχιση της κίνησης.
  • ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ -Long term charts & Comments: Το 642 είναι το νέο μας stop και κύρια στήριξη. Μια διάσπαση μπορεί να μας φέρει στο 625. Αντίστοιχα το 660 είναι κύρια αντίσταση που κατοχύρωση θα δώσει συνέχιση στο 675 ΓΔ
  • ( ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ της FAST FINANCE SEC)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης