Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Το πρώτο τρίμηνο από πλευράς μακροοικονομικών αναμένεται το χειρότερο των τελευταίων ετών

tags :
Το πρώτο τρίμηνο από πλευράς μακροοικονομικών αναμένεται το χειρότερο των τελευταίων ετών

“Η κινητικότητα μεταξύ Κυβέρνησης και Θεσμών σε σχέση με την αξιολόγηση έδωσε την αφορμή για την κίνηση” αναφέρει ο Ηλίας Ζαχαράκης.

Όλα δείχνουν ότι το Eurogroup της Παρασκευής δεν θα δώσει λύση και οι ενεργοί παίκτες περιμένουν κάποιο έκτακτο Eurogroup μέσα στον Απρίλιο, που θα δώσει λύση στην πολύμηνη διαπραγμάτευση που τελειωμό δεν έχει.

Θυμίζουμε πως επόμενο προγραμματισμένο Eurogroup έχουμε στις 22 Μαΐου, γεγονός που τραβάει αισθητά σε χρόνο προβληματίζοντας την Οικονομία. Ήδη αναθεωρούνται η στόχοι για ανάπτυξη σε 1,5%, αρκετά αισιόδοξο όσο καθυστερεί το κλείσιμο της αξιολόγησης.

Το πρώτο τρίμηνο από πλευράς μακροοικονομικών αναμένεται το χειρότερο των τελευταίων ετών, μιας και η Οικονομία έχει βαλτώσει περιμένοντας την λήξη των διαπραγματεύσεων.

Η Αγορά προεξοφλεί μία θετική έκβαση, μιας και δεν υπάρχει και άλλος δρόμος μπροστά μας, όμως ο χρόνος που χάνεται κάνει την διαφορά στο ΑΕΠ και στην εμπιστοσύνη που θα χρειαστεί χρόνο για να επανέλθει.

“Τεχνικά συνεχίζουμε να βλέπουμε επόμενο πιθανό, μεγάλο, στόχο την ζώνη των 800 μονάδων, αν και καλό θα ήταν να πάμε βήμα – βήμα την εικόνα. Όσο η Αγορά συντηρεί την ζώνη του 615, μεσοπρόθεσμα, είμαστε ανοδικοί. Πολλοί τίτλοι ήδη έχουν, εδώ και καιρό, αλλάξει τάση, ενώ μέρα με την μέρα προστίθενται και νέοι” επισημαίνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Fast Finance ΑΕΠΕΥ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης