Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Χ.Α. : Η τεχνική προσέγγιση του Γενικού Δείκτη και της αγοράς από τον Μάνο Χατζηδάκη

tags :
Χ.Α. : Η τεχνική προσέγγιση του Γενικού Δείκτη και της αγοράς από τον Μάνο Χατζηδάκη
Τεχνικά ο Γενικός ∆είκτης είδε νέα υψηλά έτους την Παρασκευή ακολουθώντας ένα µοτίβο συνεδριάσεων χαµηλού εύρους και περιορισµένων τζίρων. Η άρνηση υποχώρησης ήταν εµφανής σε όλες τις συνεδριάσεις της εβδοµάδας που πέρασε ακόµα και όταν η ειδησεογραφία έδειχνε να µην είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για την ολοκλήρωση της συµφωνίας.
  • Ο Γενικός ∆είκτης παρά την περιορισµένη συναλλακτική δράση συνέχισε ανοδικά προσεγγίζοντας τις υπεραγορασµένες ζώνες τιµών διασπώντας την µεσοπρόθεσµη αντίσταση των 670 µονάδων θέτοντας πλέον στόχο το επόµενο οχυρό των 720 µονάδων.
  • Ο MACD αρχίζει να δίνει momentum στο αγοραστικό σήµα, οι κινητοί µέσοι ξεκόλλησαν από την περιοχή των 650 µονάδων και η κλίση τους αποκτά ανοδική φορά.
  • Οι ενδείξεις παραµένουν αισιόδοξες και η αποµάκρυνση από τους κινητούς µέσους αρχίζει να δίνει πιο πειστικό χαρακτήρα στην επιχειρούµενη διαφυγή από τα επίπεδα διαπραγµάτευσης των τελευταίων τεσσάρων µηνών.
  • Συµπερασµατικά αν και το χτίσιµο της ανόδου µπορεί να γίνεται µε αργό ρυθµό δεν παύει να εκθέτει τους πωλητές οι οποίοι δεν φαίνονται ικανοί να οδηγήσουν την αγορά χαµηλότερα παρά τις ευκαιρίες που δόθηκαν.
  • Εποµένως ακόµα και στις επόµενες δύο παραδοσιακά ρηχές εβδοµάδες τζίρου η συσσώρευση και η πλάγια κίνηση θα έχει τον πρώτο λόγο και οι διορθώσεις θα περιοριστούν σε βραχυπρόθεσµο ή ενδοσυνεδριακό επίπεδ0...

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης