Τελευταία Νέα
Επισημάνσεις για μετοχές

ΟΠΑΠ και ΔΕΗ

tags :
ΟΠΑΠ και ΔΕΗ

ΟΠΑΠ:

ΟΠΑΠ: Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τον τίτλο στα 12,80 ευρώ από 9,20 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε η IBG με χθεσινή έκθεσή της διατηρώντας αμετάβλητη την σύσταση "ΑΓΟΡΑ".

Η χρηματιστηριακή κάνει λόγο για επιδόσεις που εξέπληξαν θετικά στο τρίτο 3μηνο και στηρίχθηκαν στην πάταξη των παράνομων online παιχνιδιών, στην προσήλωση της διοίκησης της εταιρείας για εξορθολογισμό των λειτουργικών δαπανών και στην βελτίωση των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας μεσοπρόθεσμα.

Μεταξύ άλλων, η IBG αναφέρει πως ο ΟΠΑΠ έχει εισέλθει σε μια νέα εποχή μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας ιδιωτικοποίησής του, τον εμπλουτισμό του χαρτοφυλακίου προϊόντων του με παιχνίδια προστιθέμενης αξίας...

  • ενώ η σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας θα στηρίξει τις επιδόσεις του σε ότι αφορά την κερδοφορία του. Από αυτήν την άποψη, σχολιάζει, η IBG, ο ΟΠΑΠ αξιολογείται ως μια ελκυστική επιλογή για εκείνους που θέλουν να «παίξουν» το σενάριο «Grecovery».

ΕΛΠΕ:

Με σύσταση "ΔΙΑΚΡΑΤΗΣΗ'' και τιμή-στόχο 8,2000 ευρώ ανά μετοχή, ξεκινά την κάλυψη της μετοχής τους η Eurobank Equities.

Η ΑΧΕ αναφέρει πως προχώρησαν σε έναν σημαντικό μετασχηματισμό, μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης της μονάδας στην Ελευσίνα, που ενισχύει την ανταγωνιστικότητα του ομίλου, καθώς είναι πλέον σε θέση να παράγει προϊόντα μεγαλύτερης προστιθέμενης αξίας.

ΚΑΙ δηλώνει εντυπωσιασμένη από την δυνατότητα του ομίλου να μειώσει επιτυχώς τις απαιτήσεις του σε εργασιακό κεφάλαιο τα τελευταία πέντε χρόνια, σημειώνοντας πως εάν διατηρηθεί αυτή η δυναμική, η αξία των μετοχών θα μπορούσε να αυξηθεί έως και στα 11,35 ευρώ ανά μετοχή.


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης