Τελευταία Νέα
Επισημάνσεις για μετοχές

Από τον μεσαίο και μικρομεσαίο τοπίο στο ταμπλό του Χ.Α.

tags :
Από τον μεσαίο και μικρομεσαίο τοπίο στο ταμπλό του Χ.Α.
FOURLIS: Χθες είχαμε ολόκληρες αναφορές - αναλύσεις για την δική του περίπτωση. Στα 5,4000 ευρώ από 4,0000 ευρώ προηγουμένως αυξάνει την τιμή-στόχο της μετοχής της Φουρλής η IBG, σε έκθεση της στην οποία διατηρεί σύσταση "ΑΓΟΡΑ". H χρηματιστηριακή αναφέρει πως αυξάνει την τιμή στόχο γιατί λαμβάνει υπόψη στην αποτίμηση την "κρυμμένη αξία" των στοιχείων ενεργητικού real estate που η διοίκηση στοχεύει να πουλήσει την επόμενη τριετία.

ΦΡΛΚ: Η ΙΒG παραμένει αισιόδοξη για τα κέρδη της εταιρείας μεσοπρόθεσμα, δεδομένης της σταδιακής ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, της παρουσίας στις αγορές του εξωτερικού και τα σημαντικά μαξιλάρια ρευστότητας. Και προβλέπει πως θα περάσει σε κερδοφορία το 2014, ενώ θα εμφανίσει καθαρά κέρδη 4,9 εκατ. ευρώ το 2015.

ΚΛΕΕΜΑΝ: Πολλά κομμάτια άλλαξαν χέρια χθες, ξεπέρασαν τα 102.000 τμχ. Με θεσμικά χαρτοφυλάκια να τοποθετούνται συνεχώς σε κάθε ευκαιρία προσφορών... Τα ταμειακά διαθέσιμα καλύπτουν τον δανεισμό της, όλες οι τελικές γραμμές της στον ισολογισμό 9μήνου εμφανίζουν σημαντική άνοδο και η επιστροφή της στη κερδοφορία υπήρξε εντυπωσιακή.

ΚΥΡΜ: Αν συνεχισθεί η διόρθωσή του θα δίνει ξανά ευκαιρίες τοποθέτησης σε μία πολλά υποσχόμενη μετοχή... Είχε έναν από τους καλύτερους ισολογισμούς αυτής της περιόδου που είχε όλα όσα θέλει να δει ένας επενδυτής... Αυξημένες πωλήσεις, κέρδη, εξαγωγές, θετικές λειτουργικές ταμειακές ροές, μείωση δανεισμού και καλύτερα περιθώρια κέρδους.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης