Τελευταία Νέα
Επισημάνσεις για μετοχές

ΠΕΡΙ Μυτιληναίου και MLS...

tags :
ΠΕΡΙ Μυτιληναίου και MLS...
ΜΥΤΙΛ - επανάληψη θέσης στήλης: Η ψυχρή λογική - μία ματιά μόνον αρκεί... - μας λέει... '' Απλά σκεφθείτε... κφση ΜΠΕΛΑ... 1,56 δισ. ευρώ και ο όμιλος στα 0,72 δισ. ευρώ!!!
  • Αυτή η ''στρέβλωση'' κάποια στιγμή δεν θα υφίσταται... Ο Όμιλος με τζίρο πάνω από 1,5 δισ. ευρώ, δραστηριοποιείται στους τομείς της μεταλλουργίας (Αλουμίνιον της Ελλάδος, Μεταλλεία Βωξίτη), των κατασκευών μέσω της ΜΕΤΚΑ, καθώς και στην παραγωγή ενέργειας.
  • Ηδη, ελέγχει τρεις μονάδες ηλεκτροπαραγωγής με φυσικό αέριο και με συνολική ισχύ περίπου 1,2 GW και έτσι είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας, αφού έχει την μεγαλύτερη εγκατεστημένη ισχύ μετά τη ΔΕΗ.
MLS: Πάντα στο ΤΟΠ 10 των καλύτερων χρηματιστηριακά κινούμενων μετοχών του Χ.Α. στη διάρκεια μάλιστα της τελευταίας 10ετίας. Διαχρονική αξία δηλαδή κι ας μην της φαίνεται.. Μάλιστα διαπραγματεύεται σε υψηλά 10ετίας(!)...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ τώρα, αν είναι κάτι για το οποίο διακρίνεται είναι η άμεση απάντηση - ανταπόκριση στις συνθήκες της αγοράς. Η κάμψη στην αγορά των πλοηγών την έβγαλε στο εξωτερικό (Τουρκία, Μαρόκο κλπ).

Η μείωση των πωλήσεων στο εξωτερικό την πήγε στους διαδραστικούς πίνακες. Το κόλλημα των κονδυλίων του ΕΣΠΑ έδωσε ώθηση στην ανάπτυξη ενός ελληνόφωνου κινητού τηλεφώνου το οποίο ήδη μπήκε στην δεύτερη γενιά του.

Ακολουθώντας την τάση η εταιρία έβγαλε και ταμπλέτα με φωνητικά χαρακτηριστικά στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά των υπολογιστών αφής.

Η MLS είναι μια εταιρία που αλλάζει σχεδόν κάθε δύο χρόνια για να μπορέσει να εκμεταλλευτεί το εμπορικό της πλεονέκτημα και την ευελιξία της, ακούγοντας με αρκετή επιτυχία ομολογουμένως τις ανάγκες των καταναλωτών.

Με μηδενικό δανεισμό και με διοίκηση που έχει πρώτο μέλημα την ικανοποίηση των επενδυτών - μετόχων της..

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης