Τελευταία Νέα
Επισημάνσεις για μετοχές

Μ Ε Τ Κ Α

tags :
Μ Ε Τ Κ Α
ΜΕΤΚΑ: Και άλλη συμφωνία στην Αλγερία, έστω μικρού βεληνεκούς από τα συνήθη μεγέθη... Αλλά νέα απόδειξη ότι κλείνει συνέχεια δουλειές...

Διαπραγματεύεται με discount 50% έναντι του μέσου όρου αντίστοιχων εταιρειών των αναδυόμενων αγορών, έναντι του μέσου όρου των ευρωπαϊκών και σε σύγκριση με το διεθνή μέσο όρο.
  • Και υπάρχει στρέβλωση, όταν την αντιπαραβάλουμε με τις ''φουσκωμένες'' του FTSE25.  Αποτιμάται σε 660 εκατ., δεν οφείλει σε τράπεζες, διαθέτει καθαρό ταμείο 130 εκατ. ευρώ (164 εκατ. μετρητά - 33 εκατ. ο δανεισμός της)...
  • Με μονοψήψιο Ρ/Ε και με ταμειακές ροές από λειτουργικές δραστηριότητες στο 9μηνο που ξεπέρασαν τα 86,5 εκατ. ευρώ...
ΜΕΤΚ: Υπενθυμίζουμε ότι η σύμβαση για την κατασκευή των πύργων στα άρματα μάχης Leopard μπορεί να είναι μικρή σε μέγεθος (56,5 εκατ. ευρώ) έχει ωστόσο υψηλά περιθώρια κέρδους, καλύτερα και από τα ενεργειακά έργα.
  • Είναι η δεύτερη σύμβαση αμυντικών έργων που τρέχει αυτή την περίοδο για την εταιρία μετά την ανάληψη έργου κατασκευής στηρίξεων για πυραύλους Patriot.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Σε αύξηση της τιμής-στόχου για την μετοχή της στα 15,00 ευρώ ανά μετοχή, από 13,40 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε με έκθεσή της η Eurobank Equities.

Η χρηματιστηριακή διατηρεί αμετάβλητη την σύσταση "ΑΓΟΡΑ" για την ΜΕΤΚΑ, ενώ εξακολουθεί να την συμπεριλαμβάνει και στο χαρτοφυλάκιο των "top picks" της.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης