Τελευταία Νέα
Επισημάνσεις για μετοχές

Χ.Α.: ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

tags :
Χ.Α.: ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Σε νέο υψηλό τρέχοντος έτους και σε υψηλό 4μηνου, έκλεισε ο τίτλος της MIG, που έχει μπροστά του τις αντιστάσεις των 0,48 και 0,50 ευρώ.


ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Σε νέο υψηλό για το 2014 και σε υψηλό 9μηνου έκλεισε και ο δικός της τίτλος. Αν το ψυχολογικό και τεχνικό όριο των 2,00 ευρώ μετατραπεί από αντίσταση σε στήριξη, μπορεί να ελπίζει σε κίνηση προς τα 2,20 ευρώ.

ΓΕΚΤΕΡΝΑ: Ακριβώς στο υψηλό τρέχοντος έτους (που είναι υψηλό τριετίας) και στα 3,73 ευρώ έκλεισε η ΓΕΚΤΕΡΝΑ. Οι επόμενες τεχνικές αντιστάσεις στα 3,76 και 4,08 ευρώ.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Νέο υψηλό τρέχοντος έτους και νέο υψηλό 3τίας για την μετοχή του που άφησε πίσω της και την αντίσταση των 3,80 ευρώ. Επόμενη "τεχνική μάχη" στα 4,20 ευρώ.

ΜΥΤΙΛ: Νέα υψηλά 65 μηνών στη δική του περίπτωση που δείχνει ότι έχει τις διαθέσεις να "αναμετρηθεί" με την "σκληρή" αντίσταση των 7,20 ευρώ.

ΟΠΑΠ: Και εδώ ανώτατα επίπεδα τιμών δυόμισι χρόνων, με την επόμενη αποφασιστική αντίσταση στα 11,80 ευρώ. Με σκορ 5-1 στις τελευταίες 6 ημέρες.

ΟΤΕ: Κοντά σε υψηλά τρέχοντος έτους και υψηλά 52 μηνών η μετοχή, η οποία αν συνεχίσει να κινείται πλαγιοανοδικά θα βρει την  επόμενη τεχνική αντίσταση στα 13,40 ευρώ.


ΤΙΤΚ: Υψηλά 4 και πλέον ετών, αλλά η μετοχή του θα χρειαστεί "το κάτι παραπάνω" για να υπερκεράσει το ψυχολογικό και τεχνικό όριο των 24,00 ευρώ.

Σ.Σ.: Τα σχόλια αυτά δόθηκαν έχοντας σαν βάση τον τρόπο που κινούνται τα ισχυρά πορτοφόλια σε μία πλήρως χειραγωγούμενη αγορά... Στην οποία ουδεμία αξία ή θέση έχουν τα θεμελιώδη χρηματοοικονομικά στοιχεία των εισηγμένων εταιρειών της...

*Από το σημερινό φύλλο της εφημερίδας ''ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ''



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης