Τελευταία Νέα
Επισημάνσεις για μετοχές

ΠΕΡΙ FRIGOGLASS

tags :
ΠΕΡΙ FRIGOGLASS
ΕΠΙΑΣΑΝ δουλειά στην ΦΡΙΓΟ απότι φαίνεται, η μτχ δείχνει ιδιαίτερα δυναμική εσχάτως και συμπληρώνει 2η σερί θετική παράσταση με +4,35% και +3,96% αντίστοιχα.

ΦΡΙΓΟ: Στα 6,50 ευρώ ανά μετοχή από 7,00 ευρώ προηγουμένως μειώνει την τιμή-στόχο για την Frigoglass η Alpha Finance, με έκθεσή της στις 24/2, διατηρώντας αμετάβλητη τη σύσταση " ΥΠΕΡΑΠΟΔΟΣΗ".

Όπως επισημαίνει, η μείωση της τιμής στόχου οφείλεται στην περιορισμένη ορατότητα για τις προοπτικές της εταιρείας, καθώς οι συνθήκες στην πλειονότητα των αγορών στις οποίες δραστηριοποιείται παραμένουν δύσκολες.

Οι πελάτες μείωσαν τις παραγγελίες τους κατά το γ' τρίμηνο του 2013 και πιθανότατα και το δ' τρίμηνο, ενώ δεν αναμένεται αντιστροφή της τάσης στις αγορές των ΗΠΑ και της Κίνας πριν το τέλος του 2014.

Ωστόσο, η χρηματιστηριακή σημειώνει πως παραμένει αισιόδοξη μεσοπρόθεσμα, διατηρώντας την σύσταση "outperform", καθώς οι πρωτοβουλίες αναδιάρθρωσης αναμένεται να οδηγήσουν σε μείωση του κόστους της εταιρείας και σε βελτίωση των μεσοπρόθεσμων περιθωρίων.

Σε ότι αφορά τα αποτελέσματα του δ' τριμήνου, η Alpha Finance προβλέπει πωλήσεις 117 εκατ. ευρώ (-18%) και EBITDA ύψους 8 εκατ. ευρώ (-28%). Η μετοχή εν τω μεταξύ δείχνει να αποκτά την χαμένη δυναμική της και να επανέρχεται με αξιώσεις στο προσκήνιο.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης