Τελευταία Νέα
Επισημάνσεις για μετοχές

PAPERPACK: H ανοδική πορεία θα συνεχισθεί και στη τρέχουσα χρήση

tags :
PAPERPACK: H ανοδική πορεία θα συνεχισθεί και στη τρέχουσα χρήση
PAPERPACK: Η μετοχή έκλεισε στο 1,00 ευρώ με άνοδο 3,63% και συναλλαγές 15.117 τεμαχίων. Δεν είδε καθόλου το (-), όλα τα κομμάτια δόθηκαν με θετικό πρόσημο ενώ κινήθηκε στο εύρος του 0,9700 και 1,0300με μ.ο. 0,9940 ευρώ. Αποτιμάται μόλις σε 3,95 εκατ. ευρώ με P/e στο 5.

Σύμφωνα με την διοίκηση της εταιρείας στην οικονομική έκθεση που δημοσίευσε χθες για την χρήση 2013 η βελτίωση θα συνεχισθεί και εφέτος. Ιδού οι εκτιμήσεις της...

«Παρόλο που το ρευστό οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον δεν παρέχει την δυνατότητα διενέργειας ασφαλών προβλέψεων κατά την χρήση 2014 θα συνεχισθεί, έστω και σε μικρότερο ρυθμό, η αύξηση του κύκλου εργασιών με παράλληλη ενίσχυση των λειτουργικών ταμειακών ροών.

Επιπλέον μετά και την επιτυχή διαπραγμάτευση των όρων επιμήκυνσης του ομολογιακού δανεισμού αναμένεται να προβεί σε όλες εκείνες τις επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό οι οποίες θα τις προσδώσουν χαρακτηριστικά πρωτοπορίας στον κλάδο δραστηριοποίησής της.

Στόχος της διοικήσεως κατά την επόμενη χρήση είναι η αύξηση του κύκλου εργασιών, η οποία θα διατηρήσει τα EBITDA σε επίπεδα άνω των 2 εκατ. ευρώ και η επίτευξη κερδών μετά την αφαίρεση των φόρων, ώστε να ενισχυθούν τα ίδια κεφάλαια»

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης