Τελευταία Νέα
Επισημάνσεις για μετοχές

ΤΙΤΑΝ: Με την κεφαλαιοποίηση στα 1,85 δισ. ευρώ...

tags :
ΤΙΤΑΝ: Με την κεφαλαιοποίηση στα 1,85 δισ. ευρώ...

ΤΙΤΑΝ: Αύξηση των πωλήσεων τσιμέντου κατά 45% στην Ελλάδα ανακοίνωσε η Lafarge, με την κατασκευαστική δραστηριότητα να ανακάμπτει λόγω και των μεγάλων έργων υποδομής που έχουν ξεκινήσει στη χώρα.


Όπως επισημαίνει η Euroxx, η ανακοίνωση της Lafarge επιβεβαιώνει τις θετικές εκτιμήσεις για τον Τιτάνα. Η χρηματιστηριακή διαβλέπει σημαντικό περιθώριο ανάκαμψης των δραστηριοτήτων της εισηγμένης στην Ελλάδα.

ΤΙΤΚ: Αποτιμάται σε 1,85 δισ. ευρώ και οι προβλέψεις της Euroxx κάνουν λόγο για αύξηση EBITDA από τα 14 εκατ. το 2013 στα 24 εκατ. φέτος και στα 37 εκατ. το 2015.

H Εuroxx υπογραμμίζει ότι η κατανάλωση τσιμέντου στην Ελλάδα το 2013 διαμορφώθηκε σε επίπεδα 80% χαμηλότερα από το υψηλό του 2006.

----------------

Στα 16,70 ευρώ από 15,00 προηγουμένως αυξάνει την τιμή-στόχο της μετοχής της Τιτάν η Eurobank Equities σε έκθεση της στην οποία διατηρεί την σύσταση "sell".

Η χρηματιστηριακή αναφέρει στην έκθεση πως η τιμή-στόχος αντανακλά ένα μικρό premium της Τιτάν έναντι των εγχώριων ανταγωνιστών της, λαμβάνοντας υπόψη τις επιτυχίες της διοίκησης στο μέτωπο της απομόχλευσης.

Τονίζει ωστόσο πως η αγορά συνεχίζει να αποδίδει υπερβολικά υψηλό premium στην Τιτάν.

----------------

Σε υποβάθμιση της σύστασης για την ΤΙΤΚ σε "neutral" από "buy" προχώρησε με έκθεσή της στις 26/3 η Goldman Sachs, διατηρώντας ωστόσο αμετάβλητη την τιμή-στόχο των 25,00 ευρώ ανά μετοχή.

Όπως επισημαίνει, η υποβάθμιση αυτή πραγματοποιείται διότι ο οίκος θεωρεί ότι η τιμή στόχος δεν υποδηλώνει πλέον επαρκές περιθώριο ανόδου σε σχέση με άλλες εταιρείες του κλάδου.

----------------

Στα 29 ευρώ, από 19,5 πριν αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή του Τιτάνα η Euroxx σε έκθεση, αναβαθμίζοντας παράλληλα τη σύσταση overweight.

H χρηματιστηριακή χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα δ΄ τριμήνου υψηλότερα των εκτιμήσεων σε επίπεδο EBITDA.

Τα αποτελέσματα δ΄ τριμήνου επιβεβαίωσαν τη θετική δυναμική στις ΗΠΑ αλλά και την ανθεκτικότητα της αγοράς της Αιγύπτου, αναφέρει η Euroxx.

---------------


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης