Τελευταία Νέα
Επισημάνσεις για μετοχές

Fourlis: Τι να έχουμε υπόψη...

tags :
Fourlis: Τι να έχουμε υπόψη...
ΦΡΛΚ (από τον Ειδικό συνεργάτη μας): Το 2013 εντάξαμε την μετοχή της Fourlis στις Τop Επιλογές μας με τιμή 2,2000 ευρώ και κάτω, όταν τον θεωρούσαν ''παλτό''.

Την ίδια περίοδο έχτιζε θέση το σουηδικό fund Εast Capital, συγκεντρώνοντας 2,5 εκατ. μετοχές. Είναι το ίδιο που σήμερα... ξεφορτώνει ''καράβια''!


Στις 26/2/2014, η μετοχή του Φουρλή έκανε υψηλό 5,65 ευρώ και στις 5/3/2014 έγραψε τιμή 6,01 ευρώ. Η μετοχή. ''καθόταν'' κάπου εκεί, μέχρι την 5η Μαΐου, με κλείσιμο στα 5,70 ευρώ. Και κάπου εκεί άρχισε η πτώση.

Την ίδια στιγμή, κάποιοι σας έλεγαν, τι καλή εταιρεία που είναι, με κεφαλαιοποίηση 306 εκατ., με ζημίες ακόμα και καθαρό δανεισμό 135 εκατ. ευρώ, όταν άλλες εισηγμένες έχουν μονοψήφιο P/E, δεν χρωστάνε σε τράπεζες και έχουν και ''ταμείο'', που καλύπτει το 30% της κεφαλαιοποίησής τους.

Σήμερα λοιπόν, σας αποκαλύπτουμε ότι το fund Εast Capital, αδειάζει ''καραβιές'', καθώς έχει πωλήσει ήδη 1.365.000 μετοχές! Του απομένουν βέβαια οι υπόλοιπες, από τα 2,5 εκατ. που κατείχε, οπότε ας το έχουν υπόψη τους όσοι ενδιαφέρονται.

Ο Σουηδός, λοιπόν, που ξέρει και από ΙΚΕΑ, δεν... άκουσε όσους έλεγαν ότι όλα πάνε πρίμα στην εταιρεία και αδειάζει τα αμπάρια του!

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης