Τελευταία Νέα
Επισημάνσεις για μετοχές

ΟΠΑΠ: Ανακοινώνει μεθαύριο, τι λένε οι εκτιμήσεις...

tags :
ΟΠΑΠ: Ανακοινώνει μεθαύριο, τι λένε οι εκτιμήσεις...
ΟΠΑΠ: Ανακοινώνει μεθαύριο το δικό του τρίμηνο... Στα 43,6 εκατ. Ευρώ θα ανέλθουν τα καθαρά κέρδη του καταγράφοντας αύξηση 10,7%, εκτιμά η IBG σε σχετική ανάλυση.

Τα έσοδα του Οργανισμού προβλέπεται να διαμορφωθούν στα 956 εκατ., σημειώνοντας άνοδο 10%.  Η χρηματιστηριακή διατηρεί την τιμή – στόχο των 15.50 ευρώ για τη μετοχή του Οργανισμού και την σύσταση ΑΓΟΡΑ

ΟΠΑΠ: Καθαρά κέρδη ύψους 46 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 18% έναντι του αντίστοιχου περυσινού διαστήματος, εκτιμά η Alpha Finance ότι θα εμφανίσει ο ΟΠΑΠ το α' τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης.

Ένα καλό ξεκίνημα για την χρονιά περιμένει η Eurobank Equities με την εκτίμηση του οίκου να κάνει λόγο για EBITDA 66 εκατ. ευρώ (+11%) και καθαρό κέρδος 45 εκατ. (+15%).

Οι τάσεις για τα παιχνίδια του οργανισμού είναι πολύ καλύτερες, επισημαίνει η Eurobank Equities σημειώνοντας ότι το πρώτο τρίμηνο του 2013 στο στοίχημα το μεικτό έσοδο του παιγνίου (Gross Gaming Revenue - GGR) ήταν 11,5% μειωμένο και στο Κίνο 13%.

Για το φετινό Q1 προβλέπει αύξηση του GGR για το Στοίχημα της τάξης του 8%.

Όπως σημειώνεται τα μεγέθη δεν είναι τόσο σημαντικά για τις επενδυτικές επιλογές δεδομένου ότι τα VLTs θα είναι ο βασικός τροφοδότης της ανάπτυξης στο μέλλον (40% των EBΙTDA σε πλήρη ανάπτυξη). Επίσης σημαντικό στοιχείο θα είναι η αποδοχή του Scratch που ήδη μετρά λίγες εβδομάδες κυκλοφορίας.

Η Eurobank Equities δίνει σύσταση “buy” για τον τίτλο με τιμή στόχο τα 13,3 ευρώ.

(ΟΠΑΠ από την στήλη: Μπορεί μεθαύριο και να τρίβουν τα μάτια τους οι αναλυτές...)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης