Τελευταία Νέα
Επισημάνσεις για μετοχές

ΜΕΤΚΑ + ΜΥΤΙΛ.

tags :
ΜΕΤΚΑ + ΜΥΤΙΛ.
ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛ:

Στα 15,00 ευρώ ανά μετοχή από 14,00 ευρώ προηγουμένως, αυξάνει την τιμή-στόχο για την ΜΕΤΚΑ η Euroxx Sec, διατηρώντας αμετάβλητη την σύσταση "overweight". ( περιθώρια ανόδου 10%)...

Σε ξεχωριστή της έκθεση, η Euroxx Sec μειώνει την τιμή-στόχο για την Μυτιληναίος στα 7,80 ευρώ ανά μετοχή, από 8,20 ευρώ προηγουμένως, διατηρώντας όμως αμετάβλητη την σύσταση "overweight". (περιθώρια ανόδου 15%).

Αναφέρει πως η εταιρεία διαθέτει ένα καλά διαφοροποιημένο επιχειρηματικό χαρτοφυλάκιο που δημιουργεί ρευστό, ενώ σημειώνει πως το α' τρίμηνο η εταιρεία εμφάνισε ανθεκτικά EBITDA, αλλά ισχνά καθαρά έσοδα.

-------------------

ΜΥΤΙΛ: Ο όμιλος ανακοίνωσε ισχυρά αποτελέσματα πρώτου τριμήνου όσον αφορά τα κέρδη αναφέρει η Eurobank Equities, σε έκθεση της με ημερομηνία 30 Μαίου στην οποία διατηρεί σύσταση «ΑΓΟΡΑ» και τιμή-στόχο 8,00 ευρώ. (έκλεισε στα 6,81 ευρώ). Περιθώρια ανόδου 17%.

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι ο όμιλος κατάφερε να απορροφήσει την πτώση στις πωλήσεις, με τα EBITDA να καταγράφουν ετήσια αύξηση 28% στα 67,7 εκατ. ευρώ.

Η Eurobank Equities σημειώνει πως η μελλοντική πορεία του ομίλου θα βασιστεί σε τρεις άξονες:

Α) Το ''turnaround'' της Aλουμίνιον μετά το εντυπωσιακό πρόγραμμα μείωσης του κόστους...

Β)Την δυνατότητα της ΜΕΤΚΑ για ταμειακές ροές, που αφήνει περιθώριο για υψηλότερη διανομή κερδών στους μετόχους και

Γ) Η ανανέωση της ενεργειακής αγοράς στην Ελλάδα που δημιουργεί ευκαιρίες για νέες επενδύσεις.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης